Pozirala na terasi

Nives Celzijus raspametila pratitelje neuređenom fotografijom, pažnju privukao i opis

Foto: Instagram
1/6
26.08.2021.
u 19:03

Nives je nedavno objavila najružniju fotografiju koju ima u galeriji te poručila da smo puno više od onoga kako ispadnemo na fotografiji. Inače, Nives pazi na fotografije te bira koje će objaviti, a među njima su i mnoge na kojima nema puno garderobe.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (39) na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografiju na kojoj je pozirala na svojoj terasi i ponovno raspametila obožavatelje.

Na fotografiji Nives nosi mrežaste najlonke i šešir, a osim njezinih oblina, pažnju je privukao i opis koji je napisala.

"I ne trebamo težiti nekom ukalupljivanju, mijenjati se kako bismo se sviđali i opravdali nečija očekivanja. Ako se ne sviđaš promatraču, radije mijenjaj promatrača!", napisala je Nives uz fotografiju. Dodala je i hashtagove kojima je naglasila da fotografiju nije uređivala,a ubrzo je skupila preko 17 tisuća lajkova i brojne komplimente.

"Predivna", "Kakva bomba", "Wow", "Koja dobra fotka", samo su neki od komentara, a među prvima joj se javila i njezina prijateljica Ecija Ivušić.

"Ili neka promatrač mijenja metu", napisala joj je Ecija, a komplimentima su se pridružile Žanamari Perčić i Neda Parmać.

Podsjetimo, Nives je nedavno objavila najružniju fotografiju koju ima u galeriji te poručila da smo puno više od onoga kako ispadnemo na fotografiji. Inače, Nives pazi na fotografije te bira koje će objaviti, a među njima su i mnoge na kojima nema puno garderobe.

VIDEO>>Severinina ljubavna priča

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar WheelOfTime
WheelOfTime
19:56 26.08.2021.

Hahaha "neuređena" kao što je "djevica"

DU
Deleted user
19:35 26.08.2021.

Čudi me što nagrađivana književnica troši dragocjeno vrijeme na neke nevažne slike. Očekujem objavu novog romana ili barem sabrane polemičke članke . Može i feljtone , eseje . Bilo što .

KA
kažemja
23:24 27.08.2021.

Nives, volim te puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije