STIŽE IM DJEVOJČICA

Otkriveno kako će Grašo i Hana nazvati svoju kćer: To ime htjela je i Danijela prije osam godina

Split: Vjenčali se Petar Grašo i Hana Huljić
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
21.05.2022.
u 21:14

Djevojčica koja na svijet dolazi krajem srpnja trebala bi se zvati Alba

Najpopularniji bračni par u Hrvatskoj, Petar Grašo i Hana Huljić Grašo čekaju djevojčicu, a sada se saznalo koje će joj ime dati. 

Djevojčica koja na svijet dolazi krajem srpnja trebala bi se zvati Alba, doznaje RTL Exkluziv

Hani je termin 23. srpnja, a ako bude rodila baš taj dan Petar neće biti na porodu jer tog datuma nastupa na Fusion festivalu u Splitu. I ne samo on, već i svekar mu Tonči, a čini se da će obiteljsko slavlje biti potpuno jer je šogor Ivan art direktor festivala.

Ono što je u cijelo priči još zanimljivije je da je ime koje je odabrao bračni par Grašo, upravo ono ime koje je svome djetetu htjela dati Petrova bivša Danijela Martinović

Naime, ona je za IN Magazin 2014. godine rekla da joj je najveća želja da ona i Petar postanu roditelji te da su razgovarali o imenima za djecu. 

- Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovat'. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenadit. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije - govorila je Danijela prije osam godina. 

VIDEO Ljubavna priča Hane i Petra Graše


 
Ključne riječi

Komentara 9

MZ
milan.zoranovic
22:10 21.05.2022.

a što to mene boli neka stvar kako će se njima dijete zvati? Što boli neka stvar ovaj napaćeni narod kako će se tamo nekima zvati dijete, ako najesen, zbog situacije u Ukrajini, teško da ćemo imati kruha.

Avatar Svračak
Svračak
21:32 21.05.2022.

Nebitni ste ali ste joj ipak po hrvatskom jeziku onda trebali dali ime Bela ili Bijela. Ili vam hrvatska verzija toga imena smrdi?

TR
tranica
23:08 21.05.2022.

Taj Grašo je gadljiv i sve gadljiviji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije