PIANO PLAYER

Platinasti Maksim Mrvica juriša na Olimpijske igre

04.06.2004.
u 00:00

ZAGREB - Nakon uspješne azijske turneje hrvatska se pop-pijanistička zvijezda Maksim Mrvica vratila u Hrvatsku. Jučer mu je u hotelu Regent Esplanade Platinastu ploču za više od 10.000 prodanih albuma uručio Goran Lisica Fox, vlasnik Dallas Recordsa.

Maksim je sa svojim "supervizorom" Tončijem Huljićem predstavio svoju ljetnu turneju koja će početi 22. lipnja u Mostaru. Slijede nastupi u Splitu 24., Opatiji 26., Zadru 28. i besplatni koncert u osječkoj Tvrđi 30. lipnja. Zagrebački koncert mlade zvijezde održat će se 7. srpnja na Šalati, a dva dana poslije nastupit će i u Krku.

- Zadovoljan sam što ću nakon tri godine stanke nastupati u domovini - kazao je Mrvica. Program koncerata, produkcija kojih stoji 16.500 eura po nastupu, obuhvatit će sve pjesme s albuma "The Piano Player", novu skladbu "The Olympic Dream", koju je ponudio organizatorima Olimpijskih igara u Ateni da bude službena pjesma OI, i kraći klasični dio. Na turneji će ga pratiti bend sastavljen od domaćih glazbenika - Nikše Bratoša, Damira Šomena, Fedora Bojića i drugih.

Emina BASARA

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije