slavni par

Što je to Jay Z šapnuo Beyonce tijekom nastupa?

Beyonce i Jay Z
Foto: tumblr
1/5
04.07.2014.
u 12:31

I dok se bore s medijskim napisima da je njihov brak u krizi, par fotografijama ipak dokazuje da je njihov odnos odličan i da nema trzavica.

Odjeknulo je kao bomba među njihovim obožavateljima, ali i u medijima da je 32- godišnja Beyonce kroz pjesmu nesuptilno prozvala Jay Z-a zbog varanja tijekom subotnjeg nastupa.

I dok se bore s medijskim napisima da je njihov brak u krizi, par fotografijama ipak dokazuje da je njihov odnos odličan i da nema trzavica.

Slavna je pjevačica tako na Instagramu objavila fotografije na kojima se drži za ruke s Jay Z-em tijekom izleta na koji su poveli svoju kćerkicu Blue Iwy.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram

I dok se svi pitaju što je to pjevač šapunuo svojoj ženi na pozornici tijekom koncerta i razvukao joj osmijeh na licu, od slavnog para zasada nema odgovora.

Podsjetimo, glasine o varanju pojavile su se nakon što je u javnost iscurila snimka koja prikazuje kako je Beyonceina sestra Solange u liftu napada Jay Z-ja.

>>S pozornice pred cijelim svijetom prozvala ga zbog varanja?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije