GORUĆE PITANJE

ANKETA Trebaju li se utakmice vatrenih gledati na Rivi?

Brojni Splićani dočekali Kalinića , Perišića, Rebića, Strinića i Bradarića na rivi
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
12.06.2024.
u 16:47

Očigledno je riječ o poprilično užarenoj temi koja će se morati ubrzo riješiti. Hrvatska reprezentacija je ovoga tjedna stigla u Neuruppin gdje će u svome kampu odraditi posljednje pripreme prije početka Eura, a natjecanje započinju za tri dana

Splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević je uoči Europskog prvenstvo stanovnicima grada poručio da utakmice hrvatske nogometne reprezentacije neće moći gledati na otvorenim prostorima Rive i Marmontove ulice, dvije glavne ulice grada. Ranijom odlukom na tim je mjestima zabranjeno postavljati televizore na otvorenom.

Udruga veterana 4. gardijske brigade iz Splita oštro je reagirala na ove riječi dogradonačelnika. "Kao branitelji i stvaratelji hrvatske države, zbog heroja koji su svojim životima stvorili državu, da bi Vi danas bili na poziciji na kojoj jeste, i pljuvali po svemu tome, tražimo (ne molimo) da se po hitnom postupku omogući praćenje utakmica na otvorenome kako na Rivi tako i u ostalim dijelovima grada Splita", napisali su u priopćenju kojeg možete pročitati OVDJE.

VIDEO Pedaliraju od Zagreba do Berlina kako bi vatrene podržali s tribina

Očigledno je riječ o poprilično užarenoj temi koja će se morati ubrzo riješiti. Hrvatska reprezentacija je ovoga tjedna stigla u Neuruppin gdje će u svome kampu odraditi posljednje pripreme prije početka Eura. Mnogi su navijači stigli podržati ih, a mnogi će još doći. Međutim, velika većina pratit će utakmice putem televizijskih prijenosa. Stoga vas pitamo: Trebaju li se utakmice hrvatske reprezentacije gledati na Rivi?

Trebaju li se utakmice hrvatske reprezentacije gledati na Rivi?

Vatreni će u natjecanje krenuti 15. lipnja (subota) protiv Španjolske. Utakmica će se igrati na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a počinje u 18.00 sati. Četiri dana kasnije igrat će s Albanijom, najslabijom od reprezentacija u grupi, a potom će prvu fazu natjecanja okončati susretom s Italijom (24. lipnja). U osminu finala proći će reprezentacije koje zauzmu prvo i drugo mjesto u skupini te četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

GALERIJA Navijači upali na teren s vatrenima. Modrić ih je tražio da se maknu

Brojni Splićani dočekali Kalinića , Perišića, Rebića, Strinića i Bradarića na rivi
1/7

Komentara 5

DU
Deleted user
17:33 12.06.2024.

A što ćeš očekivati od lika koji će doma navijati za Piksijeve Turke.

DI
DijeKusrač
19:00 12.06.2024.

Pa Puljak i Ivošević navijaju za Srbiju.

US
Uvijek SPREMAN
18:52 12.06.2024.

treba provesti anketu u Splitu žele li gledati vatrene ili možda svoje drage čarapane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije