Gradonačelnikov apel

Bandić: Ne dopustimo bilo kakav eksces zasjeni derbi

Bandić
Patrik Macek/PIXSELL
30.11.2013.
u 20:33

"Apeliram na sve navijače, pokažemo svoje pravo lice – lice gostoljubivoga, otvorenoga, kulturnoga i europskoga Zagreba", poručuje Bandić.

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uoči derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru pozvao je sve navijače da se suzdrže od bilo kakvih incidenata.

"U nedjelju popodne, na Maksimirskom stadionu, prisustvovat ćemo nogometnoj utakmici starih rivala, dvaju ponajboljih hrvatskih klubova.

Prilika je to da u ovo predblagdansko vrijeme stvorimo ambijent u kojem se uživa u nogometnoj igri, u kojem se gromoglasno navija za svoje, poštujući protivnike i nagrađujući pljeskom svaki dobar potez, bez obzira od koje ekipe dolazio.

Vjerujem da će nogometaši Hajduka i Dinama, dati maksimum, da ćemo uživati u kvalitetnoj, zanimljivoj i fer utakmici, a da će ozračje na tribinama i oko njih, biti pravo športsko i navijačko, ozračje koje promovira šport, druženje i toleranciju, ozračje koje iskri pozitivnom energijom i zajedništvom u vremenu kada nam je to i te kako potrebno.

Zato još jednom apeliram na sve navijače, na Zagrepčanke i Zagrepčane i naše goste, da u takvom ozračju, bodreći klub za kojeg navijamo i poštujući suparnike, pokažemo svoje pravo lice – lice gostoljubivoga, otvorenoga, kulturnoga i europskoga Zagreba kojega zajedno gradimo zadnjih 14 godina.

Ne dopustimo da ova utakmica bude zasjenjena bilo kakvim ekscesom koji bi bacio u drugi plan ono športsko i pozitivno, ono što nas veže i čini zajednicom", stoji u poruci gradonačelnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije