Štulićev prijatelj

Benitez u Maksimir šalje svoga čovjeka

'sport....zagreb.....08.08.2009.   kranjceviceva - prva hnl - croatia sesvete-dinamo  / renato pilipovic, ibanez     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
12.03.2010.
u 19:41

Dinamo sam mnogo puta gledao u tajnosti, no nema šanse da vam otkrijem koji igrač zanima moje šefove, kaže Igor Gluščević.

Od svih utakmica u ovom dijelu Europe, skaut Liverpoola, Crnogorac Igor Gluščević (38) odabrao je sraz Dinama i Zadra. Gluščević je bivši centarfor Vojvodine, Seville, Utrechta... živi u Budvi, a čovjek je od najvećega Benitezova povjerenja.

– Razlog dolaska u Zagreb ostat će tajna. Reći ću samo da Beniteza zanima klub koji je posljednjih godina napravio neke velike transfere. O pojedincima koji za taj klub igraju ne bih govorio, o tome se u mome poslu ne govori. Bilo bi neozbiljno – kaže Gluščević.

Kada ste zadnji put gledali Dinamo?

– Ne sjećam se koja je to utakmica bila. Priznajem da sam mnogo puta dolazio potajice, nikome se ne najavivši. I to ne samo na Dinamove utakmice u Prvoj HNL.

Igrali ste za Utrecht s Kuytom?

– Da, u tri godine skupa smo zabili stotinu golova! A ondje sam upoznao i Johhnyja Štulića. Našla se dva čovjeka s istih životnih prostora i sprijateljila se. Volim Johnnyjevu glazbu, kao što Johnny voli nogomet – zaključio je Gluščević.

Dinamova trenera Krunu Jurčića, pak, više zabrinjava natopljeni travnjak nego današnji suparnik Zadar (15 sati). U toj i sličnim utakmicama štedjet će Roberta Kovača kako bi ga sačuvao za polufinale kupa s Hajdukom (prva utakmica 24. ožujka).

O usporedbi Ibañeza i Jarnija, koju je napravio Zdravko Mamić, Jurčić kaže:

– Od početka priprema do danas Lucho je neprepoznatljiv, u pozitivnom smislu. Fasciniran sam kako je taktički tako puno napredovao u tako kratkom razdoblju – zaključio je Kruno Jurčić.

Sastav: Butina - Vrsaljko, Barbarić, Cufre, Ibañez - Tomečak, Vrdoljak, Sammir, Morales - Mandžukić, Slepička.

Nedostaju: Badelj, Dodo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije