Gradski derbi

Bijesni Vučević: Katalinić bi bio veliki lisac i trener

'12.03.2011., Split - 1. HNL, nogometna utakmica 21. kola izmedju HNK Hajduk i RNK Split. Trener Hajduka Vucevic Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
13.03.2011.
u 18:57

Dinamo je prvi, ne igra previše dobro, ali igra kod kuće i zna da pobjedom dolazi na korak do naslova. Idemo igrati hrabro, nadigravati se, na pobjedu

Za sve je kriv Jurica Jerković. Rečenica izrečena na lokalnoj televiziji, i to Kerumovoj, da Anasu Sharbiniju treba psihijatar, izazvala je šutnju igrača nakon pobjede nad Splitom. A sve se to događalo puno prije te utakmice, a Jerković se ispričao i kazao da je mislio na psihologa.

Jerković je govorio i o slabom učinku Anasa Sharbinija, a s time se slažu i svi u klubu. Jer, stalno se priča "čekamo Anasa da se razigra, on je naš najplaćeniji igrač". I kad to govore klupski čelnici, ali neslužbeno, sve je u redu, ali kad netko to kaže javno, a Jerković je jedan od najboljih igrača svih vremena, u Hajduku padaju u nesvijest.

Ispada da Anas Sharbini nije ni vozio automobil oko travnjaka, vjerojatno ga ni Hajduk nije kaznio s 40.000 kuna, nego smo to sanjali. Goran Vučević do sada je bio tih i miran, barem prema van, a sad je eksplodirao, pokazao novo lice. I obračunao se s novinarima povišenim tonom.

– Razumijem igrače što ne daju izjave, oni su ih dužni davati, ali šutnjom su htjeli privući pozornost na sve što se događalo oko Anasa Sharbinija i uvjeren sam da će sada davati izjave. Zašto nitko nije napisao da je Jerković pogriješio što je to rekao? Što ćemo mi, stalno šutjeti? Vi ste krivi. Nitko nije stao u zaštitu tog momka, nego je nastavljen linč protiv njega. Ljudi moji, pa pod kojim uvjetima se ovdje radi, to je strašno. Nitko se ne pita kakva nam je šteta nanesena takvim izjavama. Jerkovića cijenim, bio mi je idol, sportski direktor, ali bio je nespretan. Bacio je hranu medijima. I Anas je čovjek od krvi i mesa. Srašno, nitko nije stao na Anasovu stranu, samo se pumpalo sve jače – pjenio se Vučević.

Glas mu je bio sve razdražljiviji. I kad je govorio o pobjedi nad Splitom.

– Nitko nam ništa nije poklonio, niti smo nešto ukrali u toj utakmici. Vratili smo se od 0:1 do 3:1. Istina je da je Split bio bolji, nećemo se varati, ali mi smo pobijedili. Nismo igrali dobro, posebno ne u prvom poluvremenu, ali smo pobijedili. Da je Split igrao kao mi i pobijedio, danas bi se pisalo da nas je razbio usred Poljuda, da je Katalinić veliki trener i veliki lisac – u dahu rekao je Vučević.

Ključne riječi

Komentara 2

BE
beb
23:08 13.03.2011.

Pa Vucevicu jeli ti mislis da Kate nije veliki trener i lisac? S kakvom te je ekipom nadigrao ? S gustom sam gledao Split Kako je to takticki zrela momcad, a ne tvoja momcad koja je izgledala kao da si pustio ovce na teren.

Avatar that_good
that_good
17:02 14.03.2011.

moj Vucevicu, Katalinic je za tebe bog i batina, još ti trebaš puno vježbat da dođeš do njegove kvalitete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije