Reprezentacija

Bilić šalje pozivnice za utakmicu s Maltom

'05.10.2010., Tel Aviv - Kvalifikacijska utakmice hrvatske nogometne reprezentacije , grupe F, protiv Izraela za europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012 g. Slaven Bilic. Photo: Slavko Midzor/PIX
'Slavko Midzor/PIXSELL'
02.11.2010.
u 08:20

Hrvatska nogometna reprezentacija 17. studenoga u Zagrebu igra posljednji ovogodišnji kvalifikacijski susret.

Suparnik je Malta s kojom se izbornik Zlatko Kranjčar "opekao" u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2006. (1:1 na Malti).

Današnji izbornik Slaven Bilić valjda neće imati takvo iskustvo. A s kojim će snagama napasti Maltežane u Maksimiru, objavit će danas u podne u Klubu navijača Uvijek vjerni.

Jučer ga je dočekao otkaz ozlijeđenog Ivice Olića, može se samo nadati da novih ozljeda neće biti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije