SJEĆAMO GA SE

Bivši španjolski reprezentativac mora u zatvor. Napao je i ozlijedio ženu pa bježao policiji?

Screenshot: Youtube
12.06.2024.
u 12:10

Sud u San Sebastianu odredio je bivšem nogometašu zabranu prilaska najmanje 300 metara njegovoj žrtvi na godinu i četiri mjeseca.

Nekadašnji španjolski nogometni reprezentativac Francisco Javier De Pedro osuđen je na zatvorsku kaznu od devet mjeseci. Nekada važan igrač Real Sociedada za "furiju" je nastupao 12 puta i zabio tri pogotka, a sad ima problema sa zakonom. Kroz devedesete i nulte godine bio je jedan od boljh španjolskih igrača sredine terena.

De Pedro je od ponedjeljka u zatvoru u Gipuzkoi, a devetomjesečnu kaznu služi zbog obiteljskog nasilja. Naime, policija ga je uhvatila na radnom mjestu, u jednoj roštiljarni. Sud je idazo nalog za pretres njegovih prostorija nakon što ga je jedna žena prijavila za zlostavljanje i maltretiranje. Inače, policija ga je pratila tjednima, a on je nekoliko puta u tom periodu mijenjao adresu kako bi izbjegao uhićenje. Ženska osoba tvrdi da ju je napao, potom i udarao te ozlijedio.

Sud u San Sebastianu odredio je bivšem nogometašu zabranu prilaska najmanje 300 metara njegovoj žrtvi na godinu i četiri mjeseca. Nije ovo prvi put da Javi de Pedro ima problema sa zakonom, 2009. godine uhvaćen je pijan za volanom, napuhao je 0,76 promila. U srpnju 2010. de Pedro je osuđen na 51 dan društveno korisnog rada zbog prijetnje bivšoj partnerici, dok je 2018. uhićen zbog napada na partnericu, ali je pušten na uvjetnu slobodu...

FOTO Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije