PREMIERLIGA

Chelsea slavio protiv Southamptona, Kovačić igrao do 74. minute

Mateo Kovačić
Ian Walton/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.10.2021.
u 18:48

Chelsea je sada prvi sa 16 bodova, a drugi je Liverpool koji ima dva boda manje ali i utakmicu manje. Treći je s također 14 bodova Manchester United koji je danas odigrao 1-1 kod kuće protiv Evertona.

Chelsea je u subotu uvjerljivo u utakmici 7. kola engleskog prvenstva kod kuće sa 3-1 pobijedio Southampton i tako preuzeo vrh ljestvice.

Domaća je momčad povela u devetoj minuti pogotkom Chalobaha. U drugom poluvremenu je Southampton došao do izjednačenja nakon jedanaesterca, a strijelac je bio Ward Prowse. Timo Werner u 84. minuti povećava na 2-1 za Chelsea, a Chilwell pet minuta kasnije zaključuje pobjedu Chelsea. Mateo Kovačić je igrao za londonsku momčad do 74. minute.

U preostalim utakmicama koje su igrane u subotu Leeds je pobijedio kod kuće Watford pogotkom Diega Lolorentea u 18. minuti. 

Burneley i Norwich su odigrali neriješeno bez pogodaka, a Wolverhamtpon je sa 2-1 kod kuće slavio protiv Newcastlea. Junak utakmice bio je Hwang Hee-Chan koji je bio strijelac u 20. i 58. minuti. Jedini pogodak za Newcastle u 41. mžinuti postigao je Hendrick.

Chelsea je sada prvi sa 16 bodova, a drugi je Liverpool koji ima dva boda manje ali i utakmicu manje. Treći je s također 14 bodova Manchester United koji je danas odigrao 1-1 kod kuće protiv Evertona. 

Rezultati 7. kola engleskog prvenstva:
Subota

Manchester United - Everton               1-1 (A. Martial 43/A. Townsend 65)
Burnley - Norwich                         0-0
Chelsea - Southampton                     3-1 (T. Chalobah 9, T. Werner 84, B. Chilwell 89/J. Ward-Prowse 61pen) 
Leeds - Watford                           1-0  (Diego Llorente 18)
Wolverhampton - Newcastle                 2-1 (Hwang Hee-Chan 20, Hwang Hee-Chan 58/ J. Hendrick 41)
18.30 Brighton - Arsenal

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije