Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joško Jeličić

'Dalić je najbolji hrvatski izbornik ikada. Živimo u vremenu gdje prljava tehnologija plasira crnilo'

Split: Posljednji ispraćaj Željka Mijača
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
23.06.2024.
u 22:20

Ovo će biti deveta međusobna utakmica Italije i Hrvatske i prva nakon 2015. i svastike na Poljudu. U dosadašnjih osam susreta, Hrvatska je pobijedila u njih tri, dok je pet susreta završilo neriješeno.

Hrvatska s Italijom sutra u Leipzigu u 21 sati igra utakmicu o kojoj ovisi plasman u osminu finala europskog prvenstva. Dok nam pobjeda garantira plasman, remijem ovisimo o ostalim utakmicama. 

Nakon press konferencije na kojoj su izbornik Zlatko Dalić i Mateo Kovačić najavili susret oglasio se stručni komentator HRT-a i bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Joško Jeličić.

"Zlatko je miran i fokusiran, poslije Albanije bio je jako pogođen količinom kritika. Živimo u vremenu prljave tehnologije, gdje su prevladavajući mediji stvorili vojsku mediokriteta koje hrane komercijalno najisplativije, a to je crnilo. Ovo nije demokracija, ovo je diktatura mediokriteta koji svoje osobne frustracije liječe na boljima i uspješnijima od sebe, dok sakupljači klikova mudro pune bisage" kazao je Jeličić i nadodao:

"Dakle, Zlatko Dalić je najbolji izbornik u hrvatskoj povijesti, drago mi je vidjeti da je fokusiran, znam da je pametan i da pazi na svoju mentalnu higijenu, da je fokusiran na ono što slijedi. Uvjeren sam da slijede barem tri utakmice i ja toliko vjerujem u naše dečke i naš stožer. Bez obzira kako završilo ovo prvenstvo njihov zlatni sjaj neće ništa potamnjeti, dajem im apsolutnu podršku."

Ovo će biti deveta međusobna utakmica Italije i Hrvatske i prva nakon 2015. i svastike na Poljudu. U dosadašnjih osam susreta, Hrvatska je pobijedila u njih tri, dok je pet susreta završilo neriješeno. 

Komentara 2

RE
RevizorNovinarstva
23:09 23.06.2024.

Daliću majstore hrvati su uz tebe. A ove ostale ko ..

PO
Poletarac101
23:06 23.06.2024.

Joško Zakon 🙌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije