miting mladosti

Duje: U Eindhoven ću otići, ali u Dubai vjerojatno ne

Duje Draganja
Renato Branđolica
13.11.2010.
u 12:24

U posljednji čas svoj je nastup prijavio i Dinko Jukić. Ulazak na plivalište besplatan je oba dana mitinga, u subotu i nedjelju.

Kvalifikacijskim utrkama u 9 i finalima u 17 sati danas na plivalištu uza Savu počinje tradicionalni plivački miting Mladosti. Sudionicima će to biti posljednja provjera uoči EP-a u Eindhovenu (od 25. do 28. studenoga) i SP-a u Dubaiju (od 15. do 19. prosinca). Sva su ta natjecanja u 25-metarskim plivalištima u kojima naši plivači imaju mnogo više uspjeha nego u 50-metarskima, što je i razumljivo jer u “malim bazenima” uglavnom i treniraju.

U posljednji čas svoj je nastup prijavio i Vukovarac Dinko Jukić koji pliva za Austriju. Dolaze Amerikanac Peter Marshal i gotovo cijela hrvatska vrsta predvođena Sanjom Jovanović i Dujom Draganjom.

S posebnom se pozornošću očekuju nastupi našeg najboljeg plivača kojega ova godina nije mazila. Imao je popriličnih zdravstvenih teškoća koje su kulminirale početkom srpnja, kada je najvjerojatnije zbog salmoneloze s visokom temperaturom završio na zaraznom odjelu splitske bolnice. U međuvremenu se Duje oporavio, ali...

– Zdravlje mi nije još najbolje, testovi nisu zadovoljavajući. Teško da ću ove sezone pružiti 100 posto svojih mogućnosti. Osim toga, na miting Mladosti dolazim iz punog treninga – kaže Duje.

Upravo zbog toga Draganja se što prije želi okrenuti 50-metarskim prugama i novoj sezoni.

– Na Europskom prvenstvu u Eindhovenu ipak ću nastupiti, ali na Svjetsko u Dubai vjerojatno neću putovati. No, sve to još nije konačno, vidjet ću kako će ići – napomenuo je Duje.

Ulazak na plivalište slobodan je oba dana mitinga, u subotu i nedjelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije