Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN ODLUKE

Evo gdje gledati dvoboj Hrvatske i Italije. Vatreni će večeras odlučiti o svojoj sudbini

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
24.06.2024.
u 07:47

Italija je Albaniju nadigrala, ali uvjerljivo izgubila od Španjolske (1:0). Igrači Luciana Spallettija naišli su na brojne kritike zbog svoje loše predstave i ispuštenih bodova. Premda ne moraju pobijediti poput Hrvata, treba im barem bod da bi osigurali prolazak. Stanje u grupi daje naslutiti žestoku bitku u Leipzigu

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Italije sučelit će se večeras u posljednjoj utakmici Europskog prvenstva u Njemačkoj. Utakmica se igra na stadionu Red Bull Leipziga od 21 sat, a od ključnog je značaja za obje momčadi. Hrvatska trenutno s jednim bodom zauzima začelje ljestvice. Neugodno iznenađeni reprezentativci nadaju se protiv Italije osigurati tri boda i dobiti priliku da okrenu priču ovog natjecanja.

Hrvatska je u prvome kolu poražena od Španjolske rezultatom 3:0. Premda nije idealan ishod, nije niti tragičan, a rezultat nije odražavao razinu igre kojom su se suprotstavili izvrsno raspoloženoj furiji. Momčad Luisa de la Fuentea može se opravdano nadat dobrome rezultatu, ipak vatreni su im uzeli posjed, no lopta nije htjela u mrežu. S druge strane, brzom serijom pogodaka, momčad zapadnog kraljevstva je prelomila utakmicu.

GALERIJA Pogledajte posljednji trening vatrenih uoči Italije

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/11

Više je brige igračima i stožeru zadalo izdanje u prvom poluvremenu protiv Albanije. Premda su čvrsti i požrtvovni, albanski igrači ne pokazuju razinu nogometnog umijeća koja bi najboljim momčadima na prvenstvu trebala zadavati gomilu problema. Hrvatska momčad nije se uspjela nametnuti u prvome poluvremenu, no u drugome se proigrali i preokrenuli. Nesretan pogodak Albanaca u 95. minuti značio je da ostaju tek na jednom bodu.

Italija je Albaniju nadigrala, ali uvjerljivo izgubila od Španjolske (1:0). Igrači Luciana Spallettija naišli su na brojne kritike zbog svoje loše predstave i ispuštenih bodova. Premda ne moraju pobijediti poput Hrvata, treba im barem bod da bi osigurali prolazak. S druge strane, ne žele kalkulirati, već pokazati da su azzurri unatoč svojoj mladosti jedna od najkompetitivnijih momčadi ovoga prvenstva. Televizijski prijenos sudara vatrenih i azzurra možete pratiti na kanalu HRT 2 ili putem platforme HRTi.

VIDEO Leipzig: Sve glasnija navijačka pjesma u središtu grada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije