BORBA ZA ZLATO

Evo kako su srpski mediji najavili epski finale s Hrvatskom, svi pišu jednu stvar

Pariz: Hrvatska i Mađarska u polufinalnoj vaterpolo utakmici Olimpijskih igara
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
09.08.2024.
u 20:53

Hrvatska će u finalu u nedjelju od 14 sati igrati protiv Srbije. Spektakl je najčešća riječ kojom tamošnji mediji opisuju tu utakmicu.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija plasirala se u finale Olimpijskih igara u Parizu svladavši Mađarsku sa 9-8 u polufinalu. Loren Fatović je s pet golova predvodio Hrvatsku, a kapetan Marko Bijač je sakupio 10 obrana.

Hrvatska će u finalu u nedjelju od 14 sati igrati protiv Srbije.

Ovom pobjedom hrvatski vaterpolisti osigurali su sedmu medalju za Hrvatsku na Igrama u Parizu, nakon zlata Barbare Matić u džudu i braće Sinković u veslanju, srebra Donne Vekić u tenisu te bronci Mirana Maričića u streljaštvu, Sandre Elkasević u atletici i Lene Stojković u tekvondou.

A evo kako su mediji u Srbiji najavili finale. Spektakl je najčešća riječ kojom opisuju tu utakmicu.

"A sada spektakl! Srbija - Hrvatska za zlato u Parizu! Barakude srušile Mađare i zakazale epski dvoboj s Delfinima u finalu OI!", donosi Kurir.

"Hrvatski vaterpolisti uspjeli su u prilično zanimljivom polufinalu svladati Mađarsku rezultatom 9:8, što znači da će Barakude biti protivnik Srbije u finalu Olimpijskih igara koje je na rasporedu u nedjelju u 14 sati", piše Blic.

"Srbija će protiv Hrvatske igrati za zlato na Olimpijskim igrama! U drugom polufinalu "potopili" su Mađare i zakazali novi okršaj sa srpskim "delfinima" (9:8). Taj meč na rasporedu je u nedjelju od 14 sati, a tada ćemo znati koja će nagrada pripasti srpskim asovima", piše Mondo.

"Hrvatska zakazala spektakl – sa Srbijom za zlato!", navodi B92.

"Aktualni svjetski prvaci, hrvatski vaterpolisti, suparnici su Srbije u finalu Olimpijskih igara pobjedom nad Mađarskom 9:8 u polufinalu", navodi RTS.

>> FOTO Ovo su najbolji memeovi s Olimpijskih igara: Turski 'ubojica', 'Superman' gimnastičar i – Donna Vekić

Pariz: Hrvatska i Mađarska u polufinalnoj vaterpolo utakmici Olimpijskih igara
1/53

 
 
 
 
 

Komentara 19

Avatar grbadeva
grbadeva
21:15 09.08.2024.

Ajmoooo!

ŽE
Željan
21:40 09.08.2024.

Tucak majstore u tebe vjerujem....samo naprijed i ne gubi vjeru i znaj da si najbolji trener i da imaš najbolju momčad...samo hrabaro i mirno i naprijed....te naelektriziraj momčad da protiv srbijE odigramo barem 4 razlike jer smo i za toliko bolji....Tucak majstore....bravo, bravo, bravo....

MT
marko.tendera
22:01 09.08.2024.

To je sport ,neka bolji pobjedi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije