MASTERS LONDON

Federer u dva seta pobijedio Gasqueta

Roger Federer
Reuters (Ilustracija)
07.11.2013.
u 16:44

Ovo je Federeru prva pobjeda na Mastersu, a o prolazu u polufinale odlučivat će u meču trećeg kola protiv Argentinca Juana Martina del Potra.

Roger Federer je u 2. kolu Mastersa u Londonu pobijedio Richarda Gasqueta sa 6:4, 6:3 nakon jedan sat i 22 minute igre.

U prvom setu Švicarac je break napravio već u trećem gemu, međutim u osmom gemu Francuz mu vraća istom mjerom. Ipak, već u devetom gemu Federer radi novi break, a Gasquet novu priliku nije dobio. Servis za set Federer je dobio bez izgubljenog poena.

Federer je veliki korak prema pobjedi napravio breakom odmah u prvom gemu drugog seta. U drugom setu napravio je još jedan break, u devetom gemu, što mu je bilo dovoljno za konačnih 6:3.

Ovo je Federeru prva pobjeda na Mastersu, a o prolazu u polufinale odlučivat će u meču trećeg kola protiv Argentinca Juana Martina del Potra.

>> Dodig i Melo i dalje melju! Došli na korak do polufinala!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije