dva milijuna dolara

Šuker agitirao kod čelnika Fife za doniranje pomoći poplavljenima

07.05.2014., stadion u Maksimiru, Zagreb - Hrvatski nogometni kup, finale, 1. utakmica, GNK Dinamo - HNK Rijeka. U poluvremenu utakmice dodijeljene su nagrade finalistima Kadetskog kupa Hrvatske. Pobjednik GNK Dinamo, drugo mjesto NK Cibalia.  Photo: Dali
12.06.2014.
u 08:00

Na tu je Fifinu odluku velik utjecaj imao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji je agitirao kod čelnika te organizacije

Svjetska nogometna organizacija (Fifa) na kongresu u Sao Paulu odlučila je da će donirati dva milijuna dolara za obnovu nogometne infrastrukture oštećene ili uništene u poplavama koje su pogodile Hrvatsku, BiH, Srbiju i Rumunjsku.

Na tu je Fifinu odluku velik utjecaj imao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker koji je agitirao kod čelnika te organizacije.

Kongres je otvorio predsjednik Fife Sepp Blatter uvodnim govorom od čak pola sata.

>>Blatter: Nogomet će se uskoro igrati i na drugim planetima

Komentara 3

LI
livoguza2
11:33 12.06.2014.

Bolje bi Šukeru bilo da je izlobirao da Šimunić igra za reprezentaciju u Brazilu. Štetu koju nam je FIFA učinila nije moguće nikakvim novcem nadoknaditi. Pogotovo ne ovom sićom od koje će najmanje Hrvatska dobiti. Šuker u ime HNS-a moraora Fifu tužiti jer se kaznom Šimuniću izdigla iznad hrvatskog pravosuđa. Ne može FIFA ovom donacijom izbjeći neregularnost ovoga Svjetskog nogometnog prvenstva.

Avatar petrolio
petrolio
15:11 12.06.2014.

bravo za HS i Šukera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije