ZASLUŽENI GODIŠNJI

FOTO Barbara Matić slikama s ljetovanja očarala pratitelje: 'Ti si olimpijska boginja'

Matić ljetovanje
Foto: Screenshot Instagram
1/16
22.08.2024.
u 17:49

"Olimpijsko zlato mi je oko vrata i to je za mene sada najvažnije". rekla je Barbara nakon što se vratila iz Pariza gdje je pomela konkurenciju i uzela posljednju medalju koja joj je nedostajala u bogatoj karijeri

Hrvatska džudašica Barbara Matić u svojoj bogatoj karijeri osvojila je već 28 medalja. Među njih se ubrajaju svjetsko i europsko zlato, a posljednja koju je pridružila bila je ona olimpijska kada je redom uspjela svladati sve protivnice koje su pred nju stale i uzela odličje zlatnoga sjaja.

Nakon što je uspješno osvojila medalju u francuskoj prijestolnici, uslijedio je povratak u Hrvatsku te dočeci u Zagrebu i Splitu. Hajduk ju je ugostio na utakmici protiv Slaven Belupa i poklonio joj klupski dres. "Olimpijsko zlato mi je oko vrata i to je za mene sada najvažnije," rekla je Barbara Matić po dolasku u split.

GALERIJA Barbara Matić uskoro se udaje za godinu mlađeg zaručnika: 'Ja bih svašta, a on bi to sve malo smirio'

Matić ljetovanje
1/16

Ipak, nakon naporne sezone i velikog sportskog uspjeha, došlo je vrijeme za godišnji odmor. Hrvatska zlatna olimpijka odlučila je svoje ljeto provesti na Jadranu. Na svojem Instagram profilu objavila je fotografije s ljetovanja, a one nisu promaknule brojnim obožavateljima.

"Ti si olimpijska boginja. Najbolja i najjača", stoji u jednom od brojnih komentara pod fotografijama. Zanimljivo je i to da će Barbara Matić uskoro stadi pred oltar i udati se za svog dugogodišnjeg partnera Frana Vugdeliju.

VIDEO Barbara Matić osvojila prvo hrvatsko svjetsko zlato u džudu

Komentara 3

Avatar Ričard
Ričard
10:11 23.08.2024.

Barbari ne triba istanbulska

RO
robertmark
09:15 23.08.2024.

Sve je na 'izvolite', i onda se bune kada se netko posluži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije