Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPE SCENE IZ NJEMAČKE

FOTO Dinamov napadač danas prijeti vatrenima: Njegov otac stigao u Hamburg i oduševio Hrvate jednim potezom

Hamburg: Uke Hoxha, otac Dinamovog igrača Arbera, koji će danas igrati protiv Hrvatske
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
19.06.2024.
u 11:24

Utakmica se igra u njemačkom Hamburgu, a grad je već prepun hrvatskih i albanskih navijača. Ondje je stigao i Uke Hoxha, otac Dinamovog igrača Arbera (25), koji će danas igrati protiv Hrvatske.

Hrvatska u srijedu u 15:00 igra drugu utakmicu Europskog prvenstva, i to protiv Albanije, koja je od 24 reprezentacije na Euru druga najlošije plasirana prema FIFA-inom rankingu. Lošije stoji samo Gruzija, koja je na 75. mjestu, dok je Albanija na 66.

Utakmicu možete pratiti na HRT-u 2. Emisija počinje u 14 sati, a prijenos meča je sat vremena kasnije. Riječ je o najvažnijoj utakmici vatrenih u dosadašnjoj fazi natjecanja, s obzirom na to da su u prvom kolu već izgubili protiv Španjolske (0:3) i da bi im kiks protiv Albanije ugrozio šanse za plasman u osminu finala. U trećem kolu izabranici Zlatka Dalića igraju protiv Italije, koja je ranije slavila protiv Albanije 2:1.

Utakmica se igra u njemačkom Hamburgu, a grad je već prepun hrvatskih i albanskih navijača. Ondje je stigao i Uke Hoxha, otac Dinamovog igrača Arbera (25), koji će danas igrati protiv Hrvatske. Uke je fotografima Pixsella pozirao s ostalim navijačima, a u rukama je držao dvije zastave - albansku i hrvatsku.

Inače, Arber je krilni napadač koji je do sada upisao pet nastupa za albansku reprezentaciju. Protiv Talijana je ušao u igru u 68. minuti, a u 74. dobio žuti karton zbog prekršaja. Albanski mediji očekuju da bi ga tamošnji izbornik Sylvinho mogao protiv Hrvatske staviti u početnih 11. 

VEZANI ČLANCI:

Da podsjetimo, 25-godišnji krilni napadač stigao je u zimskom prijelaznom roku u Dinamo iz Slaven Belupa za milijun eura. U dresu zagrebačkog kluba odradio je 22 utakmice, zabio dva i asistirao za jedan pogodak te osvojio trofeje u SuperSport HNL-u i SuperSport Hrvatskom kupu.

FOTO Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Hamburg: Uke Hoxha, otac Dinamovog igrača Arbera, koji će danas igrati protiv Hrvatske
1/21

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije