Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA VATRENIMA

VIDEO Zgodna Magdalena zablistat će i danas, najavila iznenađenje: 'Sigurna sam u pobjedu!'

Foto: Tomislav Dasović
1/2
19.06.2024.
u 11:06

– Outfit za Leipzig već je spreman, nadam se da će vam se svidjeti. Danas sam u plavom, u Leipzigu ću opet biti u crvenom. U Berlinu sam bila zečica, meni je bilo super – rekla nam je Magdalena Keškić

Jedna od najzgodnijih, ako ne i najzgodnija hrvatska navijačica Magdalena Keškić iz Mannheima bit će među hrvatskim navijačima u Hamburgu na utakmici protiv Albanije koja se igra danas od 15 sati. Zgodna Magdalena pozornost medija privukla je još na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a i danas je prognozirala rasplet utakmice.

– Atmosfera u Berlinu bila je stvarno savršena. Nakon dvije godine, koliko sam svaki dan čekala sve ovo, stvarno je bilo prekrasno. Naravno da sam bila malo razočarana rezultatom, ali ja sam sigurna da ćemo obje utakmice pobijediti do kraja skupine.

VIDEO: Magdalena Keškić stigla je na Euro bodriti reprezentaciju

Rekla je i što joj je bilo najljepše na prvoj utakmici u Berlinu.

– Najljepše mi se bilo slikati se s navijačima, s obitelji, feštali smo... Imamo još dvije utakmice, samo pozitivno.

Foto: Tomislav Dasović

Na Instagramu ima već više od 350 tisuća pratitelja. Kaže da je odjeću za današnju, ali i za onu sljedeću utakmicu u ponedjeljak protiv Italije sama skrojila.

– Ovo sam sama skrojila. Bila sam u školi za nadarenu djecu, tamo sam naučila šivati. Outfit za Leipzig isto je već spreman, nadam se da će vam se svidjeti. Danas sam u plavom, u Leipzigu ću opet biti u crvenom. U Berlinu sam bila zečica, meni je bilo super. Mislim da ovaj put imamo sigurnu pobjedu. Bit će 2:0 ili 3:0, bit će to super. Idemo do kraja, do pobjede! Ja ću biti do kraja na svim utakmicama, karte sam nabavila još prošle godine... – rekla je Magdalena za Večernji list.

Komentara 15

RA
Racionalno
11:50 19.06.2024.

pa ako vec sponzorirate te starlete ,pa dajte nešto s prirodnim sisama ,večini muškaraca nije lijepo vidjeti umjetne sise na ženi.

JO
jotomaja
11:46 19.06.2024.

Fuj, fuj, fuj!!!

Avatar Retro
Retro
11:16 19.06.2024.

Žene i plastika. Ne znam zašto misle da je to "ulaganje" u sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije