CRNI FERRARI

FOTO Ibrahimović se pohvalio jurilicom od 900.000 eura. Sam je sebe počastio

Serie A - Frosinone v AC Milan
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/3
03.10.2024.
u 20:35

Prošle je godine završio karijeru igrajući za lombardskog velikana Milan, a potom je ostao u klubu raditi kao savjetnik

Slavni švedski nogometaš je 3. listopada napunio 43. godine. Na svojim je društvenim mrežama objavio fotografiju crnog Ferrarija SF90 Stradale kojeg je sam sebi poklonio. Automobil bez dodatne opreme stoji čak 900 tisuća eura. "Sretan rođendan, Zlatane", stoji u objavi uz fotografiju automobila.

Ovaj model ima V8 motor, 786 konjskih snaga, do 100 kilometara na sat ubrzava za svega 1.9 sekundi. Ibrahimovićevi brojni obožavatelji oglasili su se u komentarima ispod fotografije. "Nije loše, prijatelju", napisao je jedan. "Zlatan ne slavi rođendane, rođendani slave Zlatana", našalio se drugi, a treći dodao: "Sretan rođendan najboljem igraču koji nikad nije osvojio Zlatnu loptu".

GALERIJA Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu: Imaju dvoje djece, no još uvijek se nisu vjenčali

Serie A - Frosinone v AC Milan
1/15

Ibrahimovića mnogi drže za jednog od najboljih napadača u posljednja dva desetljeća. Profesionalnu je karijeru započeo u švedskom Malmöu, a tijekom duge karijere igrao je za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United i LA Galaxy. Prošle je godine završio karijeru igrajući za lombardskog velikana.

U podacima Transfermarkta stoji kako je u službenim utakmicama zabio 496 golova uz 202 asistencije. S brojnim klubovima za koje je igrao osvojio je čak 32 trofeja. Za nogometnu reprezentaciju Švedske prikupio je 122 nastupa i u njima upisao 62 pogodoka. Nakon završetka igračke karijere ostao je u svijetu nogometa te trenutačno radi kao savjetnik u Milanu.

VIDEO Pročitajte što regionalni mediji pišu o nevjerici u Maksimiru. Spominju da je Bjelici 'puknuo film'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije