Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javio se Deschamps

Francuski izbornik ima lošu vijest: Mbappéov nos ne uopće ne izgleda dobro

Euro 2024 - Austria v France
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
1/6
18.06.2024.
u 07:31

„Ne znamo još točno o čemu se radi. Mogu samo reći da njegov nos uopće ne izgleda dobro. To je svakako negativna vijest nakon ove utakmice“, dodao je Deschamps.

Nismo bili savršeni, ali piše se pobjeda, rekao je Didier Deschamps, izbornik francuske nogometne reprezentacije koja je u prvom kolu skupine D na Eurupobijedila Austriju 1-0.

„Zadovoljan sam kako smo odigrali premda smo trebali u nekom trenutku otići na dva pogotka razlike i time riješiti susret. Lijepo je turnir početi pobjedom, ali ubuduće moramo bolje reagirati u završnicama akcija“, rekao je Deschamps kojeg je također zabrinula ozljeda Mbappea.

U samoj završnici susreta Mbappe je glavom udario u rame austrijskog igrača Dansa pri čemu je ozlijedio nos. Uz dosta krvi, ali činilo se i pomaknutim nosom, Mbappe je napustio travnjak.

 

U prvu momčad Francuske vratio se vezni nogometaš N'Golo Kante koji je tijekom 90 minuta ostavio jako dobar dojam na terenu.

„Ovo je dobar rezultat na startu turnira. Moglo je biti bolje, ali mislim da su naši temelji jako dobri. Moramo biti učinkovitiji. Jako je lijep osjećaj vratiti se u momčad. Ugodno sam se osjećao na terenu i među svojim starim suigračima“, napomenuo je Kante.

Komentara 1

MI
miliša
10:09 18.06.2024.

Žao mi je zbog ozlijede... Velika su to odricanja, a onda mala nesmotrenost ili manjak sreće i ozbiljni problemi. Jedino što ovdje moram napomenuti, niti zareza krivice austrijskog obrambenog igrača, jasno je vidljivo da Mbappe pokušava svom jačinom doći na loptu glavom i udara u rame austrijskom obrambenom igraču...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije