PRVO NA POSUDBU

Gambijski veznjak Darbo (21) potpisuje za Dinamo!?

Darbo
mybestplay.com
26.07.2013.
u 09:46

Afrički mediji pišu kako je Darbo impresionirao Dinamovu struku na probi te da mora samo obaviti liječnički pregled

Gambijski veznjak Alieu Darbo, pišu tamošnji mediji, mogao bi pojačati Dinamo. Portal foroyaa.gm tvrdi kako 21-godišnjak ima proći liječnički pregled da potpiše 'za hrvatskog giganta iz glavnog grada'. Darbo je, stoji u tekstu, impresionirao Dinamovu struku na probi s klupskim rezervama, no za početak će ga poslati na posudbu u Sesvete barem do kraja sljedeće sezone.

Ukoliko Darbo potpiše s Dinamom, bit će drugi gambijski igrač u Hrvatskoj nakon Lamina Samateha koji je u Lokomotivi. Nastupao je za gambijsku U17 vrstu 2009. godine, a nedavno je pozvan i u A reprezentaciju, no još nije upisao debi.

Gambijski portal tvrdi kako je Darbov transfer čudan jer je svojedobno neslavno ustvrdio da je potpisao za engleski Wigan, no to nije bila istina.

>> Sve o transferima pratite u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije