NOVE SJAJNE VIJESTI

Hrvatska na korak do još jedne medalje u Parizu: Gabriel Veočić u četvrtfinalu boksačkog turnira

Foto: REUTERS
1/2
30.07.2024.
u 12:25

U četvrtfinalu ga u petak od 17 sati čeka C.J. Pinales iz Dominikanske Republike. Treba reći da plasman u polufinale, odnosno pobjeda u borbi protiv Pinalesa automatski donosi medalju jer broncu osvajaju i oba poražena polufinalista

Jedini hrvatski predstavnik u boksu na Olimpijskim igrama, naš boksač u kategoriji do 80 kilograma, Gabriel Veočić ušao je u četvrtfinale. Nakon što je u prvom kolu bio slobodan, u osmini finala dobio je Jordanca Iashaisha Husseina na bodove. Veočić je sjajno odradio tri runde po tri minute, od starta je nametnuo svoj ritam i kontrolirao je borbu. Suci su u sve tri runde bodovnu prednost dali njemu. 

U četvrtfinalu ga u petak od 17 sati čeka C.J. Pinales iz Dominikanske Republike. Treba reći da plasman u polufinale, odnosno pobjeda u borbi protiv Pinalesa automatski donosi medalju jer broncu osvajaju i oba poražena polufinalista.

Uskoro opširnije...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije