STIGAO JE ČAS

Hrvatska otvara nastup na Euru! Evo gdje i kada gledati utakmicu sa Španjolskom

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
15.06.2024.
u 07:19

Hrvatska će nakon Španjolske zaigrati najprije s Albanijom 19. lipnja, a zatim s Italijom 24. lipnja. U osminu finala proći će dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Također, pridružit će im se četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi po skupinama

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će otvoriti natjecanje na Europskom prvenstvu u Njemačkoj teškom utakmicom protiv Španjolske. Susret je na rasporedu od 18:00 sati, a igrat će se na berlinskom Olimpijskom stadionu. Hrvatskim reprezentativcima Španjolci su dobro poznati. U prošlogodišnje finalu Lige nacija izgubili su od njih nakon izvođenja penala.

Vatreni se nadaju ovoga puta biti bolje sreće. Premda je tek prva utakmica Europskog prvenstva i kakav god bio rezultat u njoj, on ne jamči prolazak u nokaut fazu, pobjeda ili remi s najjačim protivnikom u skupini svakako bi hrvatske reprezentativce doveli u popriličnu prednost kada je u pitanju natjecanje s ostalim sudionicima skupine.

GALERIJA Hrvat se u Berlinu pojavio u Ferrariju s 'kockicama' i izazvao veliku pozornost

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/7

Kada je riječ o drugim reprezentacijama s kojima Hrvatska dijeli skupinu B, Italija i Albanija susreću se danas u 21 sat na kultnom Westfalenstadionu. Aktualni europski prvaci sasvim očito ulaze kao favoriti. Televizijski prijenos večerašnje utakmice Hrvatske i Španjolske možete gledati na kanalu HRT 2 od 17:50.

Hrvatska će nakon Španjolske zaigrati najprije s Albanijom 19. lipnja, a zatim s Italijom 24. lipnja. U osminu finala proći će dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Također, pridružit će im se četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi po skupinama. To nisu loše vijesti za Hrvatsku koja je izvukla, uz skupinu D (Francuska, Nizozemska, Austrija, Poljska), najizazovniju grupu ovog prvenstva.

VIDEO Trening nogometnih reprezentativaca u Neuruppinu uoči prve utakmice na EP

 

Komentara 3

Avatar Nikola Šubić Zrinski
Nikola Šubić Zrinski
07:46 15.06.2024.

Bojim se da je Majer malo premekan za obrambene zadatke, a obrana počinje već na protivničkoj polovici, a i malo mi je spor za Španjolce. Jedno je biti maestralan protiv Makedonaca, a sasvim drugo je biti solidan protiv Španjolaca.

Avatar CUBE
CUBE
11:20 15.06.2024.

Večeras dobivamo a onda idemo sutra po pobjedu, go Crveni mundiri

LE
lector2corrector
07:46 15.06.2024.

danke hrtu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije