HRVATI U ATENI

Hrvatski reprezentativci i navijači u šetnji Atenom

Reprezentativci u šetnji Pirejom (1)
Foto: pixsell
1/17
07.10.2011.
u 14:40

Igrači Hrvatske nogometne reprezentacije iskoristili su lijep dan i u dobrom se raspoloženju prošetali atenskom marinom. U isto vrijeme naši navijači zabavljaju se u središtu Atene.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
17:04 07.10.2011.

Ja bih komentirao neke fotke. Dakle vidim lijepo kako tamo postoji nekakva svećana straža, pa mi pade na pamet da im pošaljemo Mesića koji će tu stražu ukinuti u roku \"odmah\" te tako uštediti značajan iznos teško zaduženoj Grčkoj...

AD
adiafora
18:03 07.10.2011.

molotov, istina Mesić bi sigurno ukinuo stražu, ali ako im on dođe troškovi na njega (ured, tjelohranitelji, besplatno ljetovanje, večere, prijatelji....) povećali bi im se sigurno deset puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije