Vladimir Preradović:

Iz inata smo pokazali da Hrvatska može stvarati šampione. Ali, valjda ćemo sada konačno izaći iz atomskog skloništa

02.08.2024.
u 14:45

– Tu se pojavi dišpet, inat, da pokažeš svima, i onima u svijetu i Hrvatskoj, da možeš iz ničega nešto stvoriti. No to je limitirajući faktor za ponavljanje takvih rezultata jer ono traži sustavan rad. Da bi mogao izbacivati nove šampione, moraš imati sve što ti treba. Ako nemate uvjete, pitanje je možete li to ponoviti.

Komentara 1

ST
struky3_
17:04 02.08.2024.

Čemu inat? Inat ili prkos, iracionalni poriv koji se javlja iz osjećaja potčinjenosti, nemoći. Najčešće protiv jačih i ima efekt pišanja uz vjetar. Uspjehe naših sportaša ne bi trebali gledati kao plod nekog prkosa iz pozicije inferiornosti. Dokle god tako doživljavamo sebe neće ni svijet nas doživljavati kao sebi ravne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije