MARKO BIJAČ

Kapetan barakuda nakon ispuštenog zlata: Nismo bili na nivou. Imali smo jedan veliki problem

Water Polo - Men's Gold Medal Match - Serbia vs Croatia
Foto: EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS
1/21
11.08.2024.
u 16:10

"iza nas je sjajna godina, moramo biti ponosni na sve što smo napravili ove sezone. Čestitke još jednom svima, ovo je veliki rezultat", rekao je kapetan i vratar hrvatske reprezentacije Marko Bijač

Vaterpolska reprezentacija Hrvatske poražena je u finalu turnira u sklopu Olimpijskih igara u Parizu. U borbi za zlatnu medalju bolja je bila reprezentacija Srbije koja je do slavlja došla rezultatom 13:11 te tako po treći puta zaredom uzela odličje najvećeg sjaja. Utakmicu je za HRT komentirao vratar Marko Bijač:

"Nažalost, nemamo što drugo nego čestitati. Nismo bili na nivou na kojem smo bili u četvrtfinalu i polufinalu. Dopustili smo puno laganih golova Srbiji, kasnije smo se stabilizirali, ali nije bilo dovoljno. Ostaje velika žal, ali treba čestitati Srbiji", rekao je Bijač pa dodao:

Water Polo - Men's Gold Medal Match - Serbia vs Croatia
1/19

"Najveći problem je otvaranje utakmice, bilo je 7:3. Pokušavali smo, čestitam momcima na velikom rezultatom, ali ostaje žal za ovim susretom. Ipak, iza nas je sjajna godina, moramo biti ponosni na sve što smo napravili ove sezone. Čestitke još jednom svima, ovo je veliki rezultat."

"Trofeji se osvajaju obranom, a ne napadom. Ostaje žal veliki i tuga i to je to. S druge strane treba naći snage te biti ponosan na ovu medalju. Znate kako je, veseliš se zlatu, veseliš se bronci. Srebru se ne možeš veseliti", rekao je izbornik Ivica Tucak. Više pročitajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije