KRITIZIRAO SUCA

Legenda Engleske priznala: Apsolutna sramota, ovo nije ni blizu jedanaesterca

Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
Foto: LEON KUEGELER/REUTERS
1/3
10.07.2024.
u 23:12

- Mislim da je to apsolutna sramota. To je apsolutno sramotna odluka. Da se to svira u utakmici takve važnosti... - rekao je Neville

U nedjeljnom finalu Europskog prvenstva, u Berlinu, igrat će nogometaši Engleske i Španjolske, u polufinalnom ogledu u Dortmundu Englezi su s 2-1 (1-1) svladali Nizozemsku.

Nizozemska je povela u sedmoj minuti kada je vrlo lijepi pogodak postigao Xavi Simons. Engleska je izjednačila u 18. minuti nakon što je Harry Kane pogodio s bijele točke. Tih je 1:1 bilo sve do 90. minute, a tada je veliki engleski junak postao Ollie Watkins koji je zabio za konačno slavlje i 2:1.

Međutim, puno će se govoriti o jedanaestercu za Englesku. Njemački sudac Zwayer je nakon pregledavanja snimke odlučio da je duel Dumfriesa i Kanea bio za 11 metara, a iako je nizozemski vratar Verbruggen pogodio stranu, Kane je izjednačio na 1:1.

No, legendarni nogometaš Manchester Uniteda i bivši engleski reprezentativac Gary Neville smatra da je sudac pogriješio i žestoko se obrušio na njega.

- Mislim da je to apsolutna sramota. To je apsolutno sramotna odluka. Da se to svira u utakmici takve važnosti... - rekao je Neville i dodao:

- To nije jedanaesterac. Nije ni blizu jedanaesterca. Nije bilo puno engleskih igrača koji su ga tražili.

 

Komentara 5

PA
Pametanumoruludih
23:27 10.07.2024.

Ni blizu penala. Dva igraca idu na loptu, jedan da puca a drugi da brani. Udare nogom u nogu. Takav kontakt je sastavni dio ovog sporta. Sta je obranbeni igrac trebao raditi? Pustiti Engleza da nesmetano puca? Englez umire na terenu od "bolova", previja se i jauce. Kad je sudac pokazao na penal, Englez se dize i smireno puca. Zasluzuje Oscara za glumu.

DU
Deleted user
23:16 10.07.2024.

sudjenje katastrofa. tolike greske da se to vise ni s cime ne moze opravdati. postoje suci koji imaju zadacu napraviti posao i onda odlaze s prvenstva i dalje nastavljaju suditi kao da se nista nije dogodilo-dakle vrhu UEFA-e pase!

Avatar Platonix
Platonix
09:17 11.07.2024.

Pod hitno vratiti Hrvatskoj oduzet naslov u Rusiji a Pitanu u doživotni zatvor. onaj kukurelja brani ko omeyer i VL kaže niti blizu penala. oni sa malo dužim pamćenjem sjećaju se penala za pijetlove u finalu i najboljeg francuskog suca u povijesti, e ali to je bio penal 🤣🤣🤣🤣 90% čitatelja VL nikad čulo za overboa, koji je to sudac bio, najbolji u povijesti Barcelone. oko ove teme se diže najveća prašina u povijesti nogometa zbog jednog sudačkog "previda", ne bih se čudio da se sucu ili, ne do bog, njegovoj familiji štogod ružno dogodi jer LGBTIQZMNKŽBLJ postaju sve militantniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije