Želi biti još bolji

Messi: Prošla sezona nije bila neuspješna za Barcelonu

Lionel Messi (1)
Reuters/Pixsell
17.09.2012.
u 17:19

– Ove godine možemo i popraviti uspjehe iz prošle, spremni smo u Ligi prvaka otići i korak dalje

Mnogi bi prošlu sezonu Barcelone ocijenili neuspješnom, ali ne i najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi. Maleni Argentinac tvrdi da je sezona bila uspješna, ali naravno, uvjeren je da može bolje od toga.

– Možemo biti sretni što smo osvojili Superkup, Klupsko svjetsko prvenstvo i Kup kralja. To su sve važna natjecanja! Nismo osvojili Ligu prvaka i Primeru, kao što su to mnogi ljudi očekivali, ali bili smo blizu. Zato ove godine želimo to popraviti, ali moramo biti svjesni da je svaka momčad nezgodna te u svaku utakmicu moramo ući maksimalno koncentrirano i motivirano.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije