Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLEZI PIŠU

Mladog vatrenog usporedili s Modrićem i najavili veliki transfer. Žele ga najveći klubovi

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu, Hrvatska u dvije minute okrenula utakmicu na 2:1
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
21.06.2024.
u 23:30

Sučić je cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo u Salzburgu. Prošle je godine 21-godišnji veznjak u 32 nastupa zabio pet golova i asistirao devet puta. Očekuje se da će ostvariti transfer u jednu od najjačih liga svijeta

Europsko prvenstvo u Njemačkoj u centar pažnje stavlja mnoge mlade nade europskog nogometa. Engleski portal GiveMeSport objavio je popis 24 nogometaša, po jednog iz sve reprezentacije, koji bi ovoga ljeta mogli promijeniti klub. U hrvatskoj momčadi izdvojili su Luku Sučića, veznjaka Red Bull Salzburga.

"Ugovor mu traje do 2025. godine, a s obzirom na to da do danas nema znakova o produljenju, vjerojatno je da će austrijski velikan radije uzeti veliku odštetu nego riskirati da 21-godišnjak besplatno ode za 12 mjeseci. Sučić je visok, impozantan lutajući playmaker, koji ima sličnosti s Lukom Modrićem. Sučića su kao novog igrača prije par godina razmatrali Liverpool i Newcastle, dok su ovog ljeta to Fulham, Milan i Borussia Dortmund. RB Leipzig navodno nije u planovima", pišu Englezi.

GALERIJA Šest godina od jedne od najvećih pobjeda vatrenih u povijesti: Na današnji dan Hrvatska je razbila Argentinu

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu, Hrvatska u dvije minute okrenula utakmicu na 2:1
1/28

Sučić je u posljednjoj utakmici s Albanijom vrlo dobro igrao. Nakon što je ušao u drugome poluvremenu uspio je unijeti velik nered u protivničke redove i isprovocirati autogol za 2:1. Izgledno je da će nastupiti protiv Italije, a isto tako vrlo je vjerojatno da će ovoga ljeta dogovoriti veliki transfer.

Sučić je cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo u Salzburgu. Prošle je godine 21-godišnji veznjak u 32 nastupa zabio pet golova i asistirao devet puta. Očekuje se da će ostvariti transfer u jednu od najjačih liga svijeta. Prema pisanju novinara Bena Jacobsa mogao bi karijeru nastaviti u Fulhamu, GiveMeSport pak najavljuju transfer u Milan ili Dortmund. Prema Transfermarktu njegova je cijena 15 milijuna eura.

VIDEO Ovo je sastav Hrvatske protiv Italije: Dalić će napraviti veliku promjenu u momčadi

Komentara 2

NO
novabit
11:40 22.06.2024.

Daliću, tko ti daje pravo da uništavaš novu mladu generaciju da ne igraju u prvih 11? Kod spanjolaca oba dva krila oko 18 godina!!! A kod tebe igraju igrači van forme!!! Srami se Daliću na izjavama, ako ne napravimo rezultat Daliću ti si isključivi krivac!!!! Zašto Pjaca, Ivanušec, Baturina, Pašalić nisu u prvih 11?? Sramotno Daliću, Sramotno!

AM
Ameise
08:16 22.06.2024.

Dortumnd lijepo zvuci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije