Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICE NEDJELJOM

Mora li svako umovanje o nogometu početi i završiti riječima 'Dalić bi trebao...'?

23.06.2024.
u 10:51

Kapetan Modrić poslije drame s Albanijom u nekoliko je navrata ponovio riječ "vjerujemo". I tu je ključ. Vjeruju li igrači s toliko bitaka iza sebe, a Dalić je spreman i potonuti s njima kao kapetan s Titanicom, da mogu još jednom pokazati klasu svjetskih doprvaka?

Komentara 6

KU
Kujttim
11:45 23.06.2024.

Ne možeš na svakom natjecanju proći skupinu. Tu su Italija i Španjolska, a naš propust je da nismo pobijedili Albaniju. Samo je Albanija razlog za prozivanje Dalića, isto kao što je i poraz od Turske 2008. godine razlog za prozivanje Slavena Bilića. U klupskom nogometu Nenad Bjelica je do 90 minute imao 3-1 protiv Šahtara i onda su Ukrajinci zabili 2 gola, a Dinamo nije dočekao proljetnu fazu Lige prvaka. Dakle, nema tu ljutnje, Dalić treba biti prozvan za Albaniju, kao što je bilić bio prozvan za Tursku (tu je krenuo trenerski pad Slavena Bilića) i kao što je Nenad Bjelica svoj trenerski pad počeo kada nije uspio pobijediti Šahtar. Ali, ne bojim se ja niti za Dalića, još manje za Slavena Bilića i Nenada Bjelicu. Imaju milijune eura, piju najskuplja vina, jedu jastoge, imaju nekretnine i sve što im treba za lagodan život. Ne moraju više raditi kao treneri, mogu biti sportski direktori, savjetnici, komentatori...

KU
Kujttim
11:37 23.06.2024.

Nakon 0-3 i 2-2 ima razloga za umovanje. Modrić nije onaj Modrić od prije 2, 3 ili 5 godina, Brozović nije onaj Brozović iz Rusije i Katara, uostalom kao i Perišić (ozljeda) koji ima 35 godina i 4 mjeseca. Šutalo nije na razini hrvatskog stoperskog standarda, jer mi smo uvijek imali vrhunske stopere (Štimac, Bilić, Šimunić, Robert Kovač, Lovren, Vida...). Dakle, ovo što se sada "pametuje" je za dobrobiti Daliću. Bolje da izgubimo od Italije s Baturinom, Sučićem, M. Pašalićem, Majerom, Pjacom, ...nego da od Italije izgubimo s Vidom, Modrićem i Perišićem, Kramarićem,..., ali i ako poraz od Italije bude oproštaj Modrića, Perišića, Kramarića i Vide od reprezentacije, nemam ništa protiv jer su oni imaju kredit.

Avatar joshan
joshan
22:02 23.06.2024.

odličan članak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije