Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZEO MEGAFON I KRENUO

Na utakmici s Hrvatskom vrijeđao Srbe, a sada mu je žao: 'Molim za oprost'

Euro 2024 - Croatia v Albania
Foto: Carmen Jaspersen/REUTERS
1/6
21.06.2024.
u 14:15

Napadaču Albanije, 26-godišnjem Mirlindu Dakuu prijeti velika kazna jer je opsovao Srbe i Makedonce. Dva dana kasnije se ispričao, ali to se smatra "sramotnom isprikom"

Napadač Albanije, 26-godišnji Mirlind Daku mogao bi biti žestoko kažnjen. Naime, nakon utakmice protiv Hrvatske u sklopu drugog kola, uzeo je megafon i opsovao Srbe i Makedonce. Skandirao im je "Pi*ka im materina, Srbima i Makedoncima", a onda se vratio na centar terena i pozdravio se s protivnicima.

Dva dana kasnije se ispričao:

"Prije svega želim zahvaliti onima koji su nas podržavali i u dobrim i u lošim vremenima. Samo oni koji su na terenu znaju kakve emocije osjećate i kakav je osjećaj kada igrate za reprezentaciju s našim motom “Albanija bez granica”. “Ako sam nekoga uvrijedio nakon utakmice s Hrvatskom, molim za oprost."

Ipak, Srbi i Makedonci tu ispriku nisu prihvatili nego su je doživili kao "sramotnu ispriku". 

Inače, Daku je bivši HNL-ovac. U periodu od 2018. do 2021. nastupao je za Osijek iako je više vremena provodio u Osijeku 2 ili na posudbama. Trenutno nastupa za ruski Rubin Kazan.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Euro 2024 - Croatia v Albania
1/17
 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kockasti
Kockasti
05:25 22.06.2024.

Trebali bi ga Rusi potjerat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije