Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR TOMISLAVA DASOVIĆA

Nada je tanka, ali naši vatreni heroji baš nikad neće biti gubitnici

24.06.2024.
u 23:16

Naši igrači na Euru dali su sve od sebe, njihov voljni moment i žudnja za pobjedom bili su isti kao i onda kad su gazili sve pred sobom

Komentara 24

AS
Asus
23:42 24.06.2024.

Teško je igrati protiv dvanaest igrača (sudac naravno)

PA
Pametanumoruludih
23:32 24.06.2024.

U prvom poluvremenu 1 minuta produzenja, a u drugom 8 ?! Kako je ovo bilo moguce? Nije bilo tezih ozljeda... Talijani opet kupuju utakmice i sudce.

Avatar marsijaneri
marsijaneri
23:27 24.06.2024.

Uzeta im je pobjeda sudačkom krađom. Lopovluk UEFE ne pozna granicu. Nakon ovog igrači i gospodin Dalić unatoč ispadanju smijeu biti ponosni. Bar su se pošteno borli u ovoj utakmicu ali lopovi su imali dulje prste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije