REMI S ISTROM

Navijači Dinama zaprepašteni: 'Sramota! Igrače kao da nije briga. Treba ih novčano kazniti'

Pula: Navijači na tribinama prate susret Istre i Dinama
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/26
19.10.2024.
u 21:40

"Ekipa Istre održala lekciju iz borbenosti našim zvjezdicama. Tramezzani odlično pripremio utakmicu i pokazao strast. Istra zaslužila i više od jednog bod, a mi glavobolju pred Salzburg", stoji u jednom od najpopularnijih komentara na Facebook profilu Dinama

Dinamo je u desetome kolu Hrvatske nogometne lige odigrao neriješeno protiv Istre. Konačnih 2:2 postavio je Sandro Kulenović iz kaznenog udarca u 80. minuti susreta, a do tada je momčad iz Pule dvaput dolazila u vodstvo. Najprije su poveli pogotkom Matea Lisice u 43. minuti nakon sjajnog ulaska u prvo poluvrijeme tijekom kojeg su spriječili Dinamo da nametne svoju igru i u potpunosti zavlada terenom na Aldu Drosini.

Prvaci su u drugo poluvrijeme ušli nešto bolje i takav se pristup isplatio već u 52. minuti pogotkom Arijana Ademija glavom nakon ubacivanja Luke Stojkovića. Ipak, možda bi utakmica drugačije tekla da je vodstvo potrajalo, no Beyatt Lekweiry imao je drugačije planove pa svega minutu nakon pogotka kapetana plavih vratio domaćima vodstvo. Nesreća je Puljane zadesila u 64. kada je Stephane Keller dobio drugi žuti karton, no Dinamo nije iz igre iskoristio igrača više.

Nakon remija kojim su ispustili priliku da, barem privremeno, prestignu Hajduk na vrhu ljestvice te tako s novom dozom samopouzdanja uđu u treće kolo Lige prvaka, na društvenim su se mrežama oglasili navijači. Dinamo se tek izvukao iz krize u kojoj je smijenjen Sergej Jakirović, a nakon dvije utakmice bljeska, monotonija se ponovo uvlači u formalno izvrsnu momčad. Nezadovoljni komentari našli su svoj put pod objavu o rezultatu današnje utakmice.

GALERIJA Dinamo prosuo bodove protiv Istre! Šokirani prvaci ispustili priliku da dođu na čelo tablice

Pula: Navijači na tribinama prate susret Istre i Dinama
1/26

"Sramotno! Kako igrače nije briga za Dinamo i za rezultat, a jako ih je briga za ugovor, najlogičnije kazniti novčano", stoji u komentaru s najviše lajkova. "Ekipa Istre održala lekciju iz borbenosti našim zvjezdicama. Tramezzani odlično pripremio utakmicu i pokazao strast. Istra zaslužila i više od jednog bod, a mi glavobolju pred Salzburg", dodajte drugi, a treći se osvrće: "Hvala Belu na bodu, sramotan pristup od 1. do 90. minute. Laki je opet malo nervozan pa sve što zna je lajati i tući se sa trenerom Istre umjesto da mijenja nešto malo ranije i podigne glas na preplaćene igrače."

Dinamo ovime ostaje na 20 bodova. Isto toliko ima i drugoplasirana Rijeka, no uz bolju gol razliku ostaje iznad prvaka. Hajduk ima utakmicu manje i 21 bod. U prošlome su kolu svladali Šibenik s 4:0, a u nedjelju putuju u Koprivnicu gdje ih čeka zadnjeplasirani Slaven Belupo. Dinamo će pak, prije no što ugosti Osijek u 11. kolu HNL-a, na put do Salzburga gdje ih u 3. kolu Lige prvaka čeka mlada momčad koju također potresa poprilična rezultatska kriza.

VIDEO Pročitajte što regionalni mediji pišu o nevjerici u Maksimiru. Spominju da je Bjelici 'puknuo film'

Komentara 1

BA
Blokirani admin
23:29 19.10.2024.

To su utakmice koje druga dinamova postava treba rutinski dobivat , to znaci da Dinamo nije jak tj da uprava nije odradila prelszni rok a odrekli su se nekih igraca koji su im donijeli titulu prosle godine ( Brodic , Halilovic Tolic ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije