Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKI KOMENTATOR

'Ne može trener uvesti dvojicu, a jedan ima psihičkih problema. To je najgori mogući izbor Keka'

FILE PHOTO: Euro 2024 - England v Slovenia
Foto: John Sibley/REUTERS
1/2
02.07.2024.
u 11:44

Bogdanović nakon utakmice Portugala i Slovenije: Najgori izbor uvesti dva ljevaka. Šeško? Dečko vrijedi 50 milijuna eura, a loptu tako zgužva

Naši susjedi Slovenci bili su vrlo blizu velikoj senzaciji, ali ipak nisu prošli. Veliki Portugal su dovukli do jedanaesteraca gdje su se propisno ispromašivali. Dok su kod Portugala zabijali Ronaldo, Fernandes i Bernardo Silva, portugalski vratar Rui Costa skinuo je penale i Iličiću i Balkovcu i Verbiču.

GALERIJA Ronaldo je plakao poput malog djeteta

FILE PHOTO: Euro 2024 - England v Slovenia
1/8

No, tragičar nije bio nijedan od njih trojice nego Benjamin Šeško koji je u 115. minuti oteo loptu Pepeu i izbio jedan na jedan sa vratarom Costom koji mu je obranio udarac za četvrtfinale. Deset minuta ranije Portugalci su izborili jedanaesterac koji je Ronaldo promašio. Komentator RTS-a Rade Bogdanović iskritizirao je pristup slovenskog izbornika Matjaža Keka:

"Bio bih sretan da je Slovenija prošla. Na kraju su sitnice odlučile. Kada četiri utakmice ne izgubite nakon ovakvog fajta... Ipak, neiskustvo je to. Ne može trener uvesti dvojicu, a jedan ima psihičkih problema. Najgori mogući izbor izbornika Keka je da dva ljevonoga igrača uvedeš".

VEZANI ČLANCI:

Pritom je mislio na 36-godišnjeg veterana Josipa Iličića, a evo što je rekao za promašaj Benjamina Šeška:

"Šeško? Momak, kada ćeš ako nećeš večeras? Pobjegneš, pa ne šutiraš nego zgužvaš loptu lijevom nogom. To je presudilo. U idealnom momentu je mogao riješiti, ali nije uspio. Igrač vrijedi 50 milijuna eura, a loptu tako zgužva lijevom nogom."

Komentara 4

Avatar watch me
watch me
13:40 02.07.2024.

A nitko u Hrvatskoj to nije komentirao? Pa je veleum nekog Rade Bogdanovića morao biti prenijet. Velike nogometne nacije?

DU
Deleted user
13:10 02.07.2024.

A to je kao bitno prenjeti? Nikad čuo za tog lika iz Srbije,nit me zanina njegovo mišljenje.Utakmicu sam pogledao "neutralno".Slovenci su najviše platili danak neiskustvu i pritisku kod izvođenja penala.I jedna i druga ekipa je promašila 100% šanse u 110 minuta.

Avatar mrbr
mrbr
08:26 03.07.2024.

Ovaj Rade je sve točno rekao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije