Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAPAMĆENO

VIDEO Nećete vjerovati što Portugalci dopuštaju Ronaldu već godinama. To nije zabilježeno nikada

Euro 2024: Portugal - Slovenia
Uwe Anspach/DPA
02.07.2024.
u 09:03

Prolaskom u četvrtfinale najsretniji je sigurno kapetan Cristiano Ronaldo koji je lako mogao postati tragičar Portugala jer mu je Jan Oblak obranio kazneni udarac u 105. minuti.

Nogometna reprezentacija Portugala plasirala se u četvrtfinale EURO-a u Njemačkoj nakon što je u susretu osmine finala u Frankfurtu pobijedila Sloveniju sa 3-0 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što u 120 minuta igre nije bilo golova. Junak susreta bio je portugalski vratar Diogo Costa koji je prilikom raspucavanja obranio prva tri slovenska jedanaesterca koje su pucali Josip Iličić, Jure Balkovec i Benjamin Verbič. S druge strane sigurni su bili Ronaldo, Fernades i Bernardo Silva.

GALERIJA Ronaldo je plakao poput malog djeteta poslije prolaska

Euro 2024: Portugal - Slovenia
1/8

Prolaskom u četvrtfinale najsretniji je sigurno kapetan Cristiano Ronaldo koji je lako mogao postati tragičar Portugala jer mu je Jan Oblak obranio kazneni udarac u 105. minuti. Ipak, u lutriji kaznenih udaraca bio je uspješniji pa je zabio prvi pogodak za Portugal u raspucavanju.

VEZANI ČLANCI:

Ronaldo na europskim prvenstvima drži i jedan jako negativan rekord. Pojavio se podatak da je na velikim natjecanjima čak 60 puta pucao iz slobodnog udarca, a zabio je samo jedan jedini pogodak. Tako možemo zaključiti je 59 puta promašio vrata, a samo protiv Slovenije to je napravio tri puta i to iz izglednih pozicija. Jedan od neuspjelih pokušaja možete pogledati OVDJE

Komentara 4

DA
DarthVader
10:56 02.07.2024.

Toga Ronaldera nemogu podnjeti.

ŠS
Štap sa glavom
10:47 02.07.2024.

I na kraju nismo doznali što mu to dopuštaju.

Avatar southman
southman
09:55 02.07.2024.

A nešto su i golmani obranili. Kao Oblak sinoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije