UOČI FINALA

'Neka pobijedi bolji, samo da se ne podave. S razlogom nosimo ova tri medaljona'

Večernji list
11.08.2024.
u 14:06

Maja Bujas i suprug joj Joško Bobanović kupili su ulaznice za polufinale i finale vaterpolskog turnira još prije godinu dana: "Eto, toliko smo vjerovali u naše dečke"

U dolaksu u La Defense Arenu, velebno zdanje u kojem se igrala završnica olimpijskog vaterpolskog turnira, pa tako i veliki finale Hrvatske i Srbije, vidjeli smo i podosta hrvatskih navijača. Prvo smo sreli Krunu i Andreja, pariške Hrvate, od roditelja Slavonaca.
Kruno je inženjer mikroelektronike a Andrej računovođa i obojica su poručila:

- Ovo je veliki dan za nas. Nadamo se trećem zlatu i hrvatskoj himni.
Pred samom dvoranom, u kojoj je bazen namontiran, sreli smo predsjednika Hrvatskog atletskog saveza Ivana Veštića i to u društvu Marka Vastića, visokog dužnosnika European Athletics. Njih dvojica poželjeli su jedan drugom sreću a Vastić je naglasio:
- Neka pobijedi bolji. Samo da se ne podave.

VEZANI ČLANCI:

A ponajveće hrvatske optimiste sreli smo u Maji Bujas i Jošku Bobanoviću, bračnom paru Hrvata rođenih u Splitu i Zagrebu. Već 14 godina žive u Parizu i priznaju da imaju "napade" nostalgije.
- Pogotovo je to izraženo kada naši sportaši nastupaju u Francuskoj a sada je naročito naglašeno. Gledali smo sve skupa 24 natjecanja, sve za što smo mogli nabaviti ulaznice.

A izvjesnu hrabrost iskazali su kupujući ulaznice za vaterpolski turnir.
- Ulaznice za polufinale i finale kupili smo prije godinu dana. Vjerovali smo da ćemo vidjeti naše u završnici.
Vjeruju oni, istaknula je Maja, u još nešto. Naime, ona je došla na olimpijski finale s tri zlatna medaljona oko vrata.
- Ja vjerujem u to naše treće zlato i zato nosim ova tri zlatna medaljona - kazala je gospođa Maja koja inače radi u farmaceutskoj industriji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije