Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJNI PEČAT

Nova tetovaža Sergeja Jakirovića je apsolutni hit, pogledajte što je stavio na sebe nakon duple krune

Nogometaši Dinama na Trgu bana Jelačića s navijačima proslavili naslov prvaka Hrvatske
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
28.05.2024.
u 12:45

Posebnu pozornost treba ipak posvetiti Sergeju Jakiroviću. Njegov početak u Dinamu nije bio baš najbolji, nekoliko se puta glasno pričalo i debljim slovima pisalo o mogućnosti da zbog loših rezultata napusti klupu

Dinamo je proslavio duplu krunu proteklog tjedna. Izabranici Sergeja Jakirovića osvojili su i prvenstvo i kup, oba natjecanja nakon duela s Rijekom. Stari-novi prvak Hrvatske sada ima još jednu želju do kraja sezone. Ako madridski Real u subotu protiv Borussije osvoji novu, 15. europsku titulu u klupskoj povijesti, plavi će u kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone krenuti tek od zadnje prepreke, tj. od Play-off runde.

U nedjelju nakon dvoboja s Rudešom, igrači i stručni stožer Dinama zajedno su s navijačima proslavili titulu prvaka na Trgu bana Jelačića. Plavo slavlje pamtit će se još godinama, a sad je pred momčadi i upravom slaganje novog Dinama, onog koji će biti konkurentan i u europskim okvirima.

Posebnu pozornost treba ipak posvetiti Sergeju Jakiroviću. Njegov početak u Dinamu nije bio baš najbolji, nekoliko se puta glasno pričalo i debljim slovima pisalo o mogućnosti da zbog loših rezultata napusti klupu. No, ovoga proljeća igrali su fantastično i na kraju, tri kola prije kraja osigurali titulu prvaka. Jakirović je nakon sezone za pamćenje istetovirao na lijevoj nozi oba osvojena pehara. Doznajemo da je već nakon što je Dinamo pobijedio Osijek i matematički potvrdio titulu Jakirović htio tetovirati jedan pehar, onaj HNL-a. No, savjetovali su mu da pričeka i finale Kupa kako bi istovremeno tetovirao i taj pehar.

Evo kako izgleda najnovija tetovaža Sergeja Jakirovića:

Foto: osobni album
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije