Ustao i zapljeskao

Nije samo Messi: I Rakitić izmamio pljesak Pepa Guardiole!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
19.03.2015.
u 13:42

Trener Bayerna u utorak je bio u Madridu i gledao utakmici Atletica i Bayera. Ovaj tjedna želio je skautirati moguće protivnike u Barceloni.

Pep Guardiola bio je jedna od glavnih zvijezda sinoć na tribinama Camp Noua. Trener Bayerna uživo je gledao utakmicu svog bivšeg kluba protiv Manchester Cityja i, naravno, navijao za Barcelonu.

Pepa je oduševljavao Messi čiji potezi su kod njega izazivali divljenje, a jučer je hit bio video njegove reakcije nakon što je Argentinac gurnuo Milneru kroz noge.

- Leo je jako dobar, baš jako dobar. Luksuz ga je gledati kako igra. No svi su Barcelonini igrači odigrali jako dobru utakmicu, imaju zaista odličnu sezonu, rekao je nakon susreta Guardiola.

A osim Messija, pljesak je od njega izmamio i Ivan Rakitić koji je postigao jedini pogodak na susretu. Nakon sjajne asistencije Messija, Raketa je savladao jučer fenomenalnog Harta, a to je razveselilo i Guardiolu koji je ustao i zapljeskao.

Inače, trener Bayerna u utorak je bio u Madridu i gledao utakmici Atletica i Bayera. Ovaj tjedna želio je skautirati moguće protivnike u Barceloni.

>>Evo što je Rakitić rekao nakon što je srušio Manchester City!

>>Pep Guardiola uživo je u Madridu gledao Marija Mandžukića

Komentara 1

Avatar cluesblues
cluesblues
14:56 19.03.2015.

"...Pepa je oduševljavao Messi čiji potezi su kod njega izazivali oduševljenje…" hehehe, koja recenica, stvarno novinarsko remek-djelo, jezicna minijatura u kojoj je sadrzana sva pismenost i kreativnost ovog autora, inace poznatog po pljuvanju po dinamu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije