ŠPANJOLSKI MEDIJI PIŠU:

Pique u središtu skandala, namještao je milijune eura, evo kako

Foto: REUTERS
1/2
18.04.2022.
u 13:30

Da je ovo uspio dogovoriti, Pique bi dobio ukupno 24 milijuna eura kroz četiri godine, dok bi iznos od 40 milijuna eura išao na račun Saveza. Prvo izdanje Superkupa odigrano je u Rijadu 2020. godine

Veliki skandal trese španjolski nogomet. Naime, u središtu su branič Barcelone Gerard Pique i predsjednik Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales. Prema El Confidencialu je objavio snimke na kojima Pique i Rubiales dogovaraju odigravanje španjolskog Superkupa u Saudijskoj Arabiji. Posao je trebao biti obavljen preko Piqueove agencije Kosmos.


- Rubi, da vidimo, kad je u pitanju novac, ako bi Realu išlo osam milijuna, onda isto toliko ide i Barceloni. Ostali su plaćeni dva milijuna i milijun eura. To je ukupno 19, a ti savezu daješ šest milijuna i tebi ostaje šest. Izbacimo Saudijsku Arabiju i ostane nam možda i više. Ako neće, reći ćemo da Real neće doći - rekao je Pique Rubialesu.


Da je ovo uspio dogovoriti, Pique bi dobio ukupno 24 milijuna eura kroz četiri godine, dok bi iznos od 40 milijuna eura išao na račun Saveza. Prvo izdanje Superkupa odigrano je u Rijadu 2020. godine.

>> Navijači Hajduka u deliriju:

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:44 18.04.2022.

Pustite čovjeka da krade u miru.

VO
vocevoce
15:05 18.04.2022.

izgleda nije samo halfcina i po u Barseloni jednoj 15 godina vec,nego i biznismen sa mozgom. Uzeo dejvis kup u tenisu sad ovo,ko god sta mislio o ovome,ipak nije vrana vec mudra glava.

BE
Beee
14:41 18.04.2022.

Maći Pique kva kva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije