PREDSJEDNIK VLADE

Plenković i Bandić čestitali Cro Copu na osvajanju naslova u Japanu

25.03.2015., Zagreb - Sparing trening Mirka Filipovica Cro Copa sa Stipom Miocicem u teretani koja se nalazi u kuci Mirka Filipovica. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
31.12.2016.
u 15:03

"U ime Vlade Republike Hrvatske, čestitam na uspjehu i osvajanju titule prvaka!", stoji u čestitki predsjednika Vlade RH.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitao je danas Mirku Filipoviću Cro Copu  osvajanje titule prvaka na međunarodnom natjecanju u Japanu:

"S radošću sam primao vijesti koje su pristizale jedna za drugom, o kratkom i brzom pobjedničkom nizu kojim ste ponovno briljirali u Saitama Areni u Japanu. Formula hrabrosti, ustrajnosti i predanosti ponovno je dala najbolji mogući rezultat. U ime Vlade Republike Hrvatske, čestitam na uspjehu i osvajanju titule prvaka!", stoji u čestitki predsjednika Vlade RH.

Bandiću je čestitao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"U ime Grada Zagreba i svoje osobno ime čestitam ti na novom uspjehu, kojim si iznova oduševio svjetsku borilačku javnost. Treća pobjeda u samo tri dana i  osvajanje titule prvaka na međunarodnom natjecanju u Japanu,veliki je pothvat, dostojan samo najboljih. Želim ti još mnogo uspjeha i sreće u svim tvojim budućim pothvatima, u sportskoj areni i izvan nje", stoji između ostalog Bandićevoj poruci.

>> Mirko u suzama: Naslov je za sina Ivana, on je moja sreća i moj ponos

Komentara 2

Avatar kvasac60
kvasac60
16:01 31.12.2016.

Taj nas vraća u stoljeće sedmo!

DA
dangebandi
16:31 31.12.2016.

A vlada nam je obrnuto proporcionalna Mirku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije