Tomislav Karadžić:

'Šimunića ne žalim, zaslužio je strožu kaznu'

Tomislav Karadžić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
18.12.2013.
u 14:55

- On je momak pomračenog uma, vidjeli ste što je radio i u Beogradu. Takve ne treba žaliti, a znam da ova moja izjava neće biti pozitivno ocjenjena u Zagrebu - rekao je Karadžić o Šimuniću.

Predsjednik Nogometnog saveza Srbije Tomislav Karadžić je istaknuo kako je Josip Šimunić zaslužio i strožu kaznu od deset utakmica neigranja zbog povika 'Za dom'.

- Žalim svakog mladog čovjeka, međutim ono što je Šimunić napravio je za još strože kazne, a ne samo deset utakmica. On je momak pomračenog uma, vidjeli ste što je radio i u Beogradu. Takve ne treba žaliti, a znam da ova moja izjava neće biti pozitivno ocjenjena u Zagrebu - rekao je Karadžić za SOS kanal.

>> Dao sam podršku Joeu, neki mi govore da sam fašist, ali znam povijest
>> Navijači zatrpali Fifinu stranicu porukama "za dom spremni"

Komentara 19

LI
Lisabon
15:03 18.12.2013.

E moj Karadzicu,glavno da je tvoj um ispravan.Samo sta Simunic nije kriminalac ,a ti jesi.I da te podsjetim na jedan detaljcic.Da Simunic nije napravio (i zasluzio)crveni karton u BG,a da je Srbija dala gol a HR izgubila tu utakmicu.Hrvatska nebi igrala kvalifikacije za SP .Ovako je s tim jednim bodom to izborila.I sad je hrvatska opet na SP a srbija tamo gdije joj je i mjesto,na balkanu skupa s bracom slovencima,makedoncima i crnogorcima.

Avatar gladnijura
gladnijura
16:39 18.12.2013.

Koliko je nama važno što govore u Srbiji? Pametan se čovjek ne obazire na trabunjanja upitnih susjeda. Jednostavno se 'napravi gluh'. Ili možda time punimo akumulatore?

KB
kbr
15:00 18.12.2013.

a ko je tebe išta pitao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije