Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILA JE PRIČA

Španjolska će kalkulirati protiv Albanije?! Ovo bi mogle biti jako loše vijesti za Hrvatsku

Euro 2024 - Spain v Italy
Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS
1/5
22.06.2024.
u 21:00

Hrvatskoj reprezentaciji kalkuliranje Španjolaca ne ide na ruku. Vatrenima je za prolaz skupine potrebna pobjeda nad Italijom, no također ovise i o rezultatu dvoboja Španjolske i Albanije. U skupini B sve se može u trenutku okrenuti

Reprezentacija Španjolske je najprije pobjedom nad Hrvatskom (3:0), a zatim u drugom kolu nad Italijom (1:0), osigurala mjesto u osmini finala Eurposkog prvenstva u Njemačkoj. Izbornik Luis de la Fuente moći će tako u utakmici trećega kola grupne faze protiv Albanije odmarati ključne igrače svoje momčadi i dati priliku onim nogometašima koji nisu imalli priliku upisati veću minutažu.

Ayoze Perez, igrač koji je u prošloj utkamici ušao s klupe, pretrpio je istegnuće mišića desne noge, piše Football Espana. Španjolski nogometni savez potvrđuje navode i dodaje kako će pratiti situaciju. Ipak, malo je vjerojatno da će Perez istrčati na travnjak u Dusseldorfu protiv reprezentacije Albanije.

GALERIJA Svi su htjeli selfie s Ronaldom: Dijete utrčalo na teren, zaštitari imali pune ruke posla

Euro 2024 - Spain v Italy
1/6

Mikel Oyarzabal bi mogao dobiti priliku da zaigra na lijevom krilu, poziciji na kojoj je Nico Williams sjajno igrao protiv Italije i bio jedan od ključnih igrača za veliko slavlje furije. Dani Olmo bi također mogao zaigrati među prvih 11, a kako pišu španjolski mediji izgledno je da će sastav biti kompleno promijenjen. Čak i golman bi mogao biti drugi. Opcije su David Raya i Remiro. U obrani bi mogli biti Navas, Vivian, Laport ili Nacho, a u veznom redu Merino, Zubimendi ili Grimalo. Također je velika gužva za pozcije u napadu gdje se natječu Ferrnan Torres, Dani Olmo, Baena, Fermin, Joselu i Oyarzabal.

Ono što je sigurno jest da hrvatskoj repreznetaciji kalkuliranje Španjolaca ne ide na ruku. Vatrenima je za prolaz skupine potrebna pobjeda nad Italijom, no također ovise i o rezulatu dvoboja Španjolske i Albanije. Još uvijek mogu proći i s trećega mjesta, no obzirom na bolju gol-razliku Albanaca, momčad s juga Jadrana svakako može poremetiti i najbolje planove. Ono što bi vatrenima najbolje odgovaralo jest slavlje Španjolske u posljednjem kolu.

VIDEO Ovo je sastav Hrvatske protiv Italije: Dalić će napraviti veliku promjenu u momčadi

Komentara 20

Avatar Ričard
Ričard
21:19 22.06.2024.

Albanija nema šanse protiv Španjolske, sami kujemo svoju sreću- sa pobjedom idemo dalje, sve drugo nas vodi doma.

Avatar Prosenjak
Prosenjak
21:39 22.06.2024.

Prvo, mi ako pobijedimo Italiju sto posto idemo dalje. Drugo, ne druga nego šesta postava Španjolske je još uvijek jača od Albanije. Ovo je zapravo dobro jer da Španjolska igra s prvom postavom ovi bi štedjeli i noge i pluća za osminu finala a ovakp ovi rezervni će gristi da se dokažu.

PA
Pametanumoruludih
01:04 23.06.2024.

Da i mi imamo 6 bodove iz 2 utakmice i mi bi kalkulirali i postedili najbolje igrace.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije