Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKO NATJECANJE

Srbi se nadaju hrvatskom porazu. Ovako susjedi kalkuliraju sa svojim prolaskom u osminu finala

Euro 2024 - Serbia v England
Foto: John Sibley/REUTERS
1/4
24.06.2024.
u 13:00

"Za prolaz, uz remi, potrebno je da se ispune sljedeći uvjeti u grupama B i F: Hrvatska ne smije pobijediti, a Albanija, Češka i Turska moraju izgubiti", piše Blic

Zaključivanjem skupine A jučer je počelo treće kolo Eura u Njemačkoj te smo doznali tko su prve reprezentacije koje su se nakon tri nastupa plasirale u osminu finala. To su domaćin Njemačka i Švicarska. Danas ćemo doznati još dvije iz skupine B u kojoj se nalazi Hrvatska koja se danas obračunava s Italijom. Uoči utakmice susjedna nam Srbija mora navijati protiv reprezentacija koje im baš i nisu drage, konkretno protiv Hrvatske i Albanije.

Srpski Blic kaže ovako: "U slučaju naše pobjede nad Dancima, i ako Slovenija ne napravi čudo i savlada Englesku, Srbija s drugog mjesta grupe C prolazi u osminu finala. Tamo je čeka domaćin Njemačka iako su trenuci odlučivali da to bude Švicarska. Pobjeda nije jedini način da se ekipa Dragana Stojkovića domogne drugog kruga. Potencijalno, i remi bi mogao završiti posao."

GALERIJA Gdje su danas igrači koji su branili boje Hrvatske u posljednjem susretu s Italijom, nastavili su zavidne karijere

Euro 2024 - Serbia v England
1/17

"To se može dogoditi tako da Hrvati ne pobjede Italiju i da Albanci izgube od Španjolske. Ako u našoj grupi dođu rezultati koji nam odgovaraju, potrebno je da se ispune sljedeći uvjeti u grupama B i F: Da u grupi B Albanija izgubi od Španjolske, a da Hrvatska ne pobjedi Italiju. Da u grupi F Turska pobijedi Češku, a Portugal Gruziju."

"Ako Albanija, kako se očekuje, izgubi od Španjolske, automatski završava nastup na Euru uz jedan bod. Ako Hrvati ne uspiju dobiti Talijane u izravnom okršaju za drugo mjesto, bit će u najboljem slučaju treći u grupi s dva boda (u slučaju remija) i gorom gol-razlikom u odnosu na našu reprezentaciju", dovršio je Blic.

I sve je to divno i krasno kako su srpski mediji to zamislili, ali mi se nadamo da se svi ti navedeni ishodi neće poklopiti. Neka Srbija slobodno prođe dalje, bitno je da dalje prođe Hrvatska, a to možda doznamo već večeras u 21 sat.

VIDEO Hrvatski i talijanski navijači prognoziraju ishod utakmice

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
14:08 24.06.2024.

Srbi balkanska brača po jeziku i krvi se nadaju hrvatskom odlazku. Svakako susjedi kalkuliraju svoj prolazak u osminu finala ali njima na putu stoje stari dobri prijatelji i sadašnji suparnici europski Slovenci.

Avatar bijelivrabac
bijelivrabac
13:39 24.06.2024.

🤦 Samo Srbi mogu željeti da u međusobnom susretu Češke i Turske 26. 06. obje ekipe izgube 🤔 Po kojoj je to logici?

Avatar Moodleen
Moodleen
18:32 24.06.2024.

A Hrvati se nadaju da budu jednog dana konačno puuuuno manje izvještavani o srbima i čitali samo i jedino o ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije