BILO JE KAOTIČNO

Srpski vaterpolist zgrozio izjavom nakon drame o kojoj će se pričati: 'Nadam se da ste svi pali...'

Water Polo - Men's Quarterfinal - Greece vs Serbia
Foto: UESLEI MARCELINO/REUTERS
1/2
07.08.2024.
u 19:12

– Koliko god da je zadnji gol bila sreća, zaslužili smo. Čestitam momcima na velikoj borbi. Imamo dan da se spremimo za polufinale. Teška utakmica, cijeli život se za ovo spremamo i rintali smo cijelo ljeto dva i pol mjeseca – rekao je Ranđelović uz dodatak...

Prva dva polufinalista muškog vaterpolskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu su – Hrvatska i Srbija. Nakon što su naši vaterpolisti s 10:8 pobijedili Španjolsku, Srbija je u infarktnoj završnici s 12:11 bila bolja od favorizirane Grčke. Međutim, iako su prvi izborili polufinale, Hrvatska i Srbija u njemu se neće sastati već će se to eventualno dogoditi u velikom finalu ili u borbi za 3. mjesto, ostvare li obje reprezentacije iste ishode u polufinalu.

Međutim, utakmica Srbije i Grčke bila je dramatična do samog kraja. Nikada nitko u 32 minute vaterpola nije vodio s više od jednog gola prednosti, a u zadnju minutu se ušlo s vodstvom Srbije od 11:10. Grci su šest sekundi prije kraja izjednačili golom Vlachopoulosa, a onda je u posljednjem napadu Nikola Jakšić s gotovo 10 metara rasparao mrežu grčkog gola za delirij srpskih vaterpolista i navijača u La Defense Areni.

Water Polo - Men's Quarterfinal - Greece vs Serbia
1/6

Nakon utakmice Srbi su slavili, a jednom je izjavom zgrozio javnost njihov vaterpolist Sava Ranđelović:

– Skupili smo se i borili od prvog do posljednjeg trenutka. Koliko god da je zadnji gol bila sreća, zaslužili smo. Čestitam momcima na velikoj borbi. Imamo dan da se spremimo za polufinale. Teška utakmica, čitav život se za ovo spremamo i rintali smo cijelo ljeto dva i pol mjeseca. Tko god da nam dođe, dat ćemo 200 posto. Tko god da dođe, idemo iz sve snage. Ovo je repriza finala prošlih OI-ja i mislim da su nas svi otpisali i podcijenili. Nadam se da su svi pali na kladionici jer su igrali protiv nas – rekao je.

Komentara 13

Avatar Kockasti
Kockasti
19:57 07.08.2024.

ne kontam, sta je to zgrozilo u njegovoj izjavi?

D7
D78
20:04 07.08.2024.

Pa kvota je bilo daleko veca na Srbiju, dakle sta je pogresno momak rekao, cime je zgrozio javnost?

Avatar Asterix
Asterix
20:44 07.08.2024.

Ne vidjeh neorginalnije udice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije