Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATKO DALIĆ

'Stalno govorim da smo mali i borimo se sami. Ispadam smiješan, pogledajte kako se ponaša Uefa'

Euro 2024 - Croatia v Italy
Karina Hessland/REUTERS
25.06.2024.
u 07:18

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nije štedio Fifu i Uefu na konferenciji poslije dvoboja s Italijom

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 (0-0) protiv Italije u Leipzigu, u posljednjem trećem kolu skupine B EURA, a taj rezultat vjerojatno neće biti dovoljan za osminu finala. U drugom susretu trećeg kola ove skupine Španjolska je pobijedila Albaniju 1-0. Španjolska je prva u skupini, a Italija druga, čime je osigurala ogled osmine finala protiv Švicarske, u subotu od 18 sati. Hrvatska je treća s dva boda i mora čekati rasplet po skupinama do kraja, ali u ovom trenutku su šanse da se nađe među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije vrlo male.

GALERIJA Razočaranje, tuga i utješni zagrljaji

Euro 2024 - Croatia v Italy
1/15

– Baš boli, baš boli i boljet će još dugo. Nije lako, ali kad sve pogledamo, negdje ti da, negdje ti uzme. Oni penali koje smo prolazili, neke teške utakmice i sad je onda valjda 1:1. Znali smo uživati u pobjedama, moramo se znati ponašati i u ovim teškim trenucima. Ja sam isključivi krivac što nismo prošli grupu. To sam ja kriv. Mogu pohvaliti igrače, mučili su se i trudili ovih mjesec dana. Nije nam išlo i to je to – rekao je Zlatko Dalić na press-konferenciji poslije utakmice. 

VEZANI ČLANCI:

– Utjecao je sudac sigurno, definitivno. Ne znam gdje je našao osam minuta uopće... Ali, ja govorim to pet godina, da smo mi mali za njih i da se borimo sami. No, što god govorim, govorim u vjetar i ispadam smiješan. Ne može biti osam minuta nadoknade, zbog čega? Faul, prekidi? Neću tražiti alibi u sucu. Imali smo sve u svojim rukama protiv Albanije, sad smo dobili gol u 98. minuti i moram gledati nas, ali mi je žao da Hrvatsku ne priznaju i ne poštuju. Mi igramo u 15 sati, je li igrala Francuska? Njemačka? Portugal? Engleska? To je to. Maroko u Kataru u 13 sati, to je tako – poručio je izbornik pa nadodao:

– Mi se borimo sami. Samo se želim zahvaliti igračima na trudu i muci, nije ovo bio naš turnir. Hvala i navijačima, sto tisuća ih je došlo i na to smo ponosni. Razlog ispadanja tražit ću u nama, ne možeš gol primiti u 98. minuti. Moraš leći na loptu, ne dati im da ispucaju... To je to.

Komentara 31

Avatar pendreck
pendreck
09:06 25.06.2024.

Imli smo ovaj put peh...jednostavno. Dva puta gol u zadnjoj minuti posebno je bolno... ali idemo dalje. glavu gore. Svudgdje u svijetu navijaju za Hrvatsku. I hvala vam svima, i nastavite. Nema predaje!! Slijede slijedeca natjecajnja

DA
Dannii
08:58 25.06.2024.

Kad hladne kiše padaju il' oganj žari zemlju tu, Ljepota tvoja ostaje, jer ja sam tu i čuvam te. Ja te volim, dobro znam, kad ti pjevam osjećam, Da smo jedno kao mi, u porazu i pobjedi !

LE
let3
09:18 25.06.2024.

danny.makkelie@live.nl Evo mail, ja sam već pisao. Dalić je u pravu glede suđenja i pristupa prema Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije