Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA JE ODLUKA

Sudac koji je sudio Hrvatskoj protiv Italije poslan kući s Europskog prvenstva!

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
28.06.2024.
u 17:17

Makkelie je prouzročio pravu buru reakcija hrvatskih igrača, stručnog stožera, ali i navijača suđenjem na utakmici s Italijom. Pljuštali su prigovori na njegov račun, dosta se o njemu pisalo i pričalo u javnom prostoru

Glavni djelitelj pravde s dvoboja Hrvatske i Italije na Europskom prvenstvu, Nizozemac Danny Makkelie potjeran je s tog turnira! Objavila je to UEFA, krovna europska nogometna federacija nakon grupne faze Eura. Nizozemski mediji već javljaju kako se ovaj policijski inspektor vratio u Rotterdam, gdje inače živi.

Makkelie je prouzročio pravu buru reakcija hrvatskih igrača, stručnog stožera, ali i navijača suđenjem na utakmici s Italijom. Pljuštali su prigovori na njegov račun, dosta se o njemu pisalo i pričalo u javnom prostoru. Podsjetimo, Hrvatska je primljenim pogotkom u 98. minuti utakmice ostala bez plasmana u osminu finala, u kojoj će ove subote od 18 sati igrati Italija protiv Švicarske.

Makkelie je Hrvatskoj dao čak šest žutih kartona, a utakmicu je produžio čak osam minuta u drugom poluvremenu. Na ovom Euru vodio je i utakmicu 2. kola Skupine A u kojoj je Njemačka dobila Mađarsku s 2:0.

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/6

Komentara 43

MI
Micimali
17:32 28.06.2024.

Majstor je svoje odradio... Vise ne mora suditi ..

AN
Antonio1952
18:21 28.06.2024.

Nismo mi osteceni prvi put, ja neznam sta rade ovi nasi u NS, gdje su zalbe UEFI i FIFI za sramotno sudjenje u Kataru protiv Argentine i Moskvi protiv Francuske u finalu. Bilo je jos puno slucajeva kad smo osteceni losim sudjenjem.

JO
JovanC
17:50 28.06.2024.

UEFA mu je dala uputu da pogura Talijabe (vece su trziste i od toga se zivi) i sad ga je kao potjeran s prvenstva. Prica za malu djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije