Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI STRIJELAC HRVATSKE

Šuker će biti na tribinama. Legendarni vatreni otkrio svog favorita: "Njih želim u finalu"

Davor Šuker
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
15.06.2024.
u 15:53

Želim dobru utakmicu i želim da se i Dalićeva i De La Fuenteova momčad plasiraju u osminu finala, a ako je moguće da se ta utakmica ponovi i u finalu.

Još malo je ostalo do početka utakmice Hrvatske i Španjolske. Najbolji strijelac Hrvatske u povijesti i bivši predsjednik HNS-a Davor Šuker došao je u Njemačku pratiti Europsko prvenstvo s tribina.

"Hrvatska ima dobar spoj mladih igrača i veterana. Istaknuo bih hrvatski vezni red s Modrićem, Brozovićem i Kovačićem, dok Gvardiol prednjači među ovim najmlađima. Španjolska je također vrlo dobra, imaju Laminea Yamala i Nica Williamsa koji mogu puno. De la Fuente je uspio formirati vrlo uravnoteženu skupinu”, osvrnuo se Šuker na momčadi Hrvatske i Španjolske koje priželjkuje i u finalu.

GALERIJA Krenulo je navijačko ludilo: Tisuće Hrvata preplavile Berlin

Davor Šuker
1/97

"Želim dobru utakmicu i želim da se i Dalićeva i De La Fuenteova momčad plasiraju u osminu finala, a ako je moguće da se ta utakmica ponovi i u finalu. Njemačka? Bez sumnje je među favoritima, kao i Hrvatska i Španjolska, barem za mene", dodao je Šuker za Marcu.

Utakmica Hrvatske i Španjolske igrat će se na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Navijači su u velikom broju stigli već tijekom ranog poslijepodneva premda će susret početi tek u 18 sati. Ulozi su veliki i za obje bi momčadi ovi bodovi mogli biti presudni. Dakako, tu su i Talijani koji kasnije u danu igraju protiv Albanije.

VIDEO Navijači ispred Olimpijskog stadiona u Berlinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije