Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐU ČETIRI NAJBOLJE

Švicarski izbornik: Italiju smo izbacili krvlju, znojem i suzama, a ne srećom

Euro 2024 - Round of 16 - Switzerland v Italy
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/5
29.06.2024.
u 23:41

"Večeras smo poslali snažnu poruku, načinom na koji smo igrali, pokazali smo da možemo dominirati i napadati", rekao je na konferenciji za novinare.

Švicarska je poslala snažnu poruku ostalima pobijedivši Italiju sa stilom u osmini finala Eura, rekao je u subotu izbornik Murat Yakin, nadajući se da će nastaviti pisati povijest u nastavku turnira.

"Večeras smo poslali snažnu poruku, načinom na koji smo igrali, pokazali smo da možemo dominirati i napadati", rekao je na konferenciji za novinare.

"Pobijedili smo, ali sa stilom, dominirali smo u svim dijelovima igre, zabili smo u pravo vrijeme i to nam je omogućilo da kontroliramo utakmicu. Ove večeri važno je uživati ​​u valu entuzijazma koji smo stvorili", upozorio je Murat Yakin. “Uspjeli smo to krvlju, znojem i suzama, a ne srećom.”

Je li Švicarska sada jedan od favorita?

"Mi smo dobra momčad, ali moramo ostati na zemlji", odgovorio je švicarski izbornik.

U četvrtfinalu će se Švicarci susresti s Engleskom ili Slovačkom.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Euro 2024 - Round of 16 - Switzerland v Italy
1/21
 

Komentara 1

PE
peronospora
08:51 30.06.2024.

U podnaslovu naslovu stoji: "Među 4 najbolje". Kako kad su tek izborili četvrtfinale ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije